Головна Новини Світ Решта світу Які міста у світі є найздоровішими та де почуваються абсолютно щасливими, - рейтинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Які міста у світі є найздоровішими та де почуваються абсолютно щасливими, - рейтинг

Стокгольм (Швеція) і Фару (Португалія) очолили лідерство у списку світових міст, де найбільш сприятливі умови для здорового та комфортного життя

3 травня 2023, 13:05
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на Express.

Які міста у світі є найздоровішими та де почуваються абсолютно щасливими, - рейтинг

Де найчистіше та найкомфортніше жити: список міст

Під час дослідження, туристична компанія holidu ретельно вивчила міста, зважаючи на такі основні фактори, як: рівень їх забруднення, система харчування, почуття щасливості та інше.

Першу сходинку, за результатами оцінок експертів, посіла столиця Швеції —   Стокгольм. Її виокремили за низький рівень забрудненості повітря, що дає змогу активно займатися спортом та багато часу проводити на вулиці. Також в Стокгольмі здорова система харчування.  Місцеві жителі мають змогу вживати велику кількість свіжої риби і не тільки.

Розділяє першість у списку з столицею Швеції, португальське місто – Фару. Де погодні умови одні з найтепліших, а пляжі цілий рік – найкращі в Європі по ціні та якості. Окрім того, їх кухня теж багата на свіжу продукцію.

Наступну сходинку займає Гельсінкі (Фінляндія).  Прибережному місту теж можна позаздрити за якість повітря, його свіжість та яскраву культуру із "північною" архітектурою.

Далі щабель продовжують: Мадрид (Іспанія), Рейк'явік (Ісландія), Тель-Авів (Ізраїль), Лас-Вегас (США), Лісабон (Португалія), Малага (Іспанія) та Севілья (Іспанія).

Кожне із цих міст, за оцінками дослідників, варте уваги.

Як писали "Коментарі", — як грамотно лаятися українською: поради мовознавця Авраменка Часто вживаний вигук "Блін!", що передає засмучення є російським просторічним словом, тому його не обов’язково "вкорінювати" в українську мову.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Кожного року айсберги, що відколюються від льодовика в Гренландії приваблюють сотні туристів, вчених та фотографів. Цього року один з них викликав неабиякий резонанс завдяки своїй незвичній фалічній формі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання NY Post.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини