Головна Новини Світ Решта світу Японський підводний човен протараив корабель при спливанні. Є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Японський підводний човен протараив корабель при спливанні. Є жертви

В результаті зіткнення постраждали три людини - всі вони з екіпажу підводного човна

9 лютого 2021, 04:07
Поділіться публікацією:

Підводний човен національних Сил самооборони Японії потрапив в аварію біля берегів префектури Коті, наткнувшись на комерційне торгове судно.

Японський підводний човен протараив корабель при спливанні. Є жертви

Підводний човен (фото з відкритих джерел)

Так, надзвичайна подія сталася в акваторії Тихого океану, по близькості від острова Шікоку, пише агентство Kyodo.

Як повідомив генсек кабінету міністрів Японії Кацунобу Като, дизель-електричний підводний човен типу "Сорю" зачепив корпус іншого судна в момент спливання.

В результаті інциденту постраждали три члени екіпажу підводного човна, про жертви на торговому судні не сповістить. Відомо, що постраждале судно знаходилося в приватній власності.

"В даний момент при канцелярії прем'єр-міністра створили кризовий штаб. У його завдання входить збір і аналіз інформації про ситуацію з підводним човном "- йдеться в повідомленні генерального секретаря.

Причини зіткнення і збитки на цей момент з'ясовуються, влада Японії взяли ситуацію під особливий контроль.

Нагадаємо, міністр оборони Франції Флоренс Парлі заявила, що субмарина "Мінерва", яка пропала в 1968 році, знайдена. Попередні спроби знайти підводний човен не увінчалися успіхом. Нова пошукова група повторно проаналізувала дані про аварію, включаючи припливи, щоб допомогти знайти уламки за допомогою інноваційної технології. Пропала підводний човен була виявлена в 45 км від Тулона на глибині 2 370 м.

Точна причина аварії за участю Minerve так і не була розкрита. На борту підводного човна "Мінерва", коли вона зникла в районі порту Тулон на південному узбережжі Франції в січні 1968 року перебувало п'ятдесят і два моряки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини