Головна Новини Світ Решта світу З Лівану в бік Ізраїлю вилетіли шість ракет
commentss НОВИНИ Всі новини

З Лівану в бік Ізраїлю вилетіли шість ракет

У відповідь артилерійські сили Ізраїлю обстріляли джерела запусків в Лівані

18 травня 2021, 01:37
Поділіться публікацією:

Шість ракет полетіли з Лівану в напрямку північного Ізраїлю — про це заявили ізраїльські військові.

З Лівану в бік Ізраїлю вилетіли шість ракет

Всі ракети не перетнули ізраїльський кордон (фото з відкритих джерел)

Про це йдеться в повідомленні армії оборони Ізраїлю в Twitter.

Всі ракети не перетнули ізраїльський кордон і впали всередині Лівану. Як повідомляє Reuters, ліванський артилерійський обстріл викликав спрацьовування сирен ізраїльської авіації у кібуца (сільськогосподарська комуна в Ізраїлі — ред.) Місгав-Ам, розташованого на кордоні Ізраїлю з Ліваном.

У відповідь артилерійські сили Ізраїлю обстріляли джерела запусків в Лівані. За даними джерел Reuters, ізраїльські снаряди впали на ліванській території.

Раніше ракети впали в Середземному морі, не заподіявши жертв. Відзначається, що сирени не попереджували про запуск, що, за словами військових, було "відповідно до протоколу" — йдеться про ізраїльську систему ППО, яка ігнорує ракети, встановлені для ураження безлюдних районів.

Нагадаємо, ізраїльські військові завдали удару по об'єктах ХАМАС. Повідомляється, що зробили це у відповідь на повітряні кулі з вибухівкою, які протягом дня запускалися з сектора Газа. Про це пише "Інтерфакс-Україна". "У секторі Газа протягом дня запускали кулі з вибухівкою на територію Ізраїлю. У відповідь бойовий вертоліт ЦАХАЛа завдав удар по підземній інфраструктурі ХАМАСу", — йдеться в повідомленні армії оборони Ізраїлю. Крім того, повідомлялося, що ізраїльські військові завдали ударів по об'єктах ХАМАС в секторі Газа, в тому числі по заводу, який займається виробництвом зброї.

Раніше "Коментарі" писали, що 5 січня, в Нью-Йорку (США) і Єрусалимі (Ізраїль) пройшов єдиний марш солідарності, спрямований на протест проти світового антисемітизму і в пам'ять про євреїв, які стали його жертвами в новітній історії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини