Головна Новини Світ Решта світу Журналісти вивідали, хто насправді володіє імперією PornHub
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналісти вивідали, хто насправді володіє імперією PornHub

Інформація про власника могутньої порно-імперії досі прихована за сімома замками, але ім'я дізнатися вдалося

19 грудня 2020, 17:04
Поділіться публікацією:

Найбільші в світі порносайти PornHub, RedTube і YouPorn належать зареєстрованій в Люксембурзі компанії MindGeek. Журналістам The Financial Times вдалося дізнатися, хто є головним бенефіціарієм.

Журналісти вивідали, хто насправді володіє імперією PornHub

ФОТО: Ferra.ru

Відзначається, що компанія MindGeek, яка керує сайтами PornHub, RedTube і YouPorn, належить бізнесменові Бернарду Бергемару. Про нього практично відсутня будь-яка достовірна інформація.

"І в самій компанії MindGeek про Бергемара знає тільки "вузьке коло" топ-менеджерів", ─ стверджують журналісти.

Видання повідомляє, що на момент виходу їх розслідування Google видавав лише три результати пов'язані з ім'ям реального власника PornHub.

"Інформація стосувалася старого судового процесу, під час якого Бергемар давав свідчення в якості директора RedTube. Також Бергемар не згадується в корпоративних документах MindGeek", ─ відзначають журналісти.

The Financial Times також повідомило, що Бергемар контролює компанію за допомогою складної схеми.

Кожен день на сайти, що належать MindGeek заходять більше 115 млн осіб. Обсяг щоденного завантаження контенту: 15 ТВ. Це приблизно 50% каталогу Netflix. У листопаді 2020 року в США пошуковий запит pornhub був популярнішим, ніж навіть coronavirus і trump, повідомляють журналісти.

Як повідомляло видання "Коментарі", PornHub тепер приймає тільки криптовалюту. Популярний ресурс "для дорослих" відмовився від прийому реальних грошей при покупці преміум-аккаунта. Тепер заплатити за нього можна виключно криптовалютою, що стало наслідком відмови платіжних систем MasterCard і Visa співпрацювати з порталом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини