Головна Новини Світ Росія Активні прибічники режиму Кремля покинули РФ та поїхали на заробітки
commentss НОВИНИ Всі новини

Активні прибічники режиму Кремля покинули РФ та поїхали на заробітки

Йосип Пригожин і співачка Валерія вирушили до Туреччини підзаробити грошей.

29 травня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

Відомий в РФ продюсер Йосип Пригожин і його дружина, Валерія, що одобрюють  військове терористичне вторгнення їх країни на  територію України, вдруге в травні полетіли в Туреччину.

Активні прибічники режиму Кремля покинули РФ та поїхали на заробітки

Йосип Пригожин і співачка Валерія(фото з відкритих джерел)

На  власній сторінці в соціальних мережах співачка та  послідовниця Путіна написала, що в неї заплановано  концерт в Анталії.

"День перепочинку, а завтра вже знову концерт", — повідомила  Валерія.

При цьому,  російська артистка ще з 2014 року  знаходиться  під санкціями, оприлюднивши свою  позицію стосовно війни в Україні, тому  вона рада хоч  нечастим  концертам за кордоном.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка поїхала з країниРосійська  знаменитість  Альбіна Джанабаєва  зупинила поки що  власну музичну кар'єру на паузу і  виїхала до Іспанії. Співачка забрала  з собою трьох дітей від російського зірки Валерія Меладзе, що так  і не сказав, як він оцінює повномасштабну  війну  Росії  на території  України. 

На  власній сторінці в соціальних мережах Джанабаєва оприлюднила кадри сімейної  фотосесії в Іспанії і можна  зауважити з повідомлень зірки, що в  цій країні вона знаходиться вже  певний час.

Також "Коментарі" писали про те, що скандальна Лорак поїхала з РосіїОпальна виконавиця  Ані Лорак, що вперто  мовчить про те, що   РФ почала війну в Україну,  раптово залишила територію  Російської Федерації.

Саме в Росії  її  висувають звинувачення  в фінансуванні ЗСУ,  із цієї причини мають намір відмінити  найближчий  виступ на території усієї країни.  В  мережах розпочали  по-справжньому  цькувати  Кароліну, інформують російські видання. Про це свідчить, зокрема, лист  російського чиновника, який він  адресував до Генпрокуратури, де вимагає  повністю скасувати анонсований  зіркою концерт.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини