Головна Новини Світ Росія Актор родом з України зірвав гастролі росіян в Ізраїлі: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Актор родом з України зірвав гастролі росіян в Ізраїлі: що відомо

Анатолій Білий виступив проти

30 серпня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Знаний   актор з РФ, що родом з Вінничини, Анатолій Білий знайшов причину, щоб зірвати гастролі театру "Ленком" на території  Ізраїлю.  Як  розповів  керівник театрального колективу, більш як  сотні акторів погрожували, з цієї причини він прийняв рішення відмінити вистави за кордоном і подбати за безпеку їх життя.

Актор родом з України зірвав гастролі росіян в Ізраїлі: що відомо

Анатолій Білий (фото з відкритих джерел)

Але за  повідомленням директора театру Марка Варшавера для   російських видань, "купка хуліганів на чолі з Анатолієм Білим"  залишила  без заробітку сотні  працівників театру.

"Нам не потрібні проблеми. Мені, як керівнику театру, набагато важливіше здоров'я моїх артистів і співробітників – а ми повинні були поїхати туди великим колективом зі ста чоловік – ніж гастролі", -  розповів Варшавер.

Потім він з осудом звернувсь до Анатолія Білого:

"Навіщо ж жити країною, яку ти так зневажаєш або ненавидиш навіть? Або твої професійні справи такі кепські і більше не годують, або просто немає гідності. Або ніколи не було".

До слова,  в містах  Ізраїлю мав гастролювати  театр "Ленком" з російської столиці, але гастролі скасували.  Після всіх обставин з'ясувалось, що до того, щоб  скасувати гастролі, доклав зусиль Анатолій Білий.

Ще на початку повномасштабної війни він осудив злочинну кремлівську владу   і перебрався  з рідними до Ізраїлю. Актор не раз  осуджував   колег з РФ, які підтримують  війну в Україні.

"Вічна пам'ять невинно вбитим. Нехай будуть прокляті на віки ті, хто розв'язав цю безглузду війну. Немає їм прощення. Слава Україні. Якнайшвидшої перемоги", — писав Білий ще 24 лютого  минулого року.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка потужно підтримала Україну на сцені та викликала істерику в росіян

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини