Головна Новини Світ Росія Актор, який втік з Росії, розповів, як промивають мозок в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Актор, який втік з Росії, розповів, як промивають мозок в РФ

Артур Смольянінов каже, що все в Росії будується на пропаганді "священної війни"

2 жовтня 2023, 23:15 comments2327
Поділіться публікацією:

Артист з РФ  Артур Смольянінов, що після початку повномасштабної війни  поїхав з країни, висловив свою думку  про цю  війну і  жорстко критикував  Путіна.

Актор, який втік з Росії, розповів, як промивають мозок в РФ

Артур Смольянінов (фото з відкритих джерел)

Про це актор  сказав на YouTube-канале "І Грянув Грем".

Як він стверджує,  для  мешканців РФ  мобілізація – це  остання крапля.  Тому росіяни залишають   Росію.

"Це вже працює на підсвідомому рівні, я навіть себе ловлю на тому, що я включив після 24 лютого телевізор і зрозумів, що може ж бути й інша точка зору", — зазначив артист.

Далі він розповів, що в РФ  все ще  знаходить прихильників  ідея перемоги і романтизація війни. Для  прикладу  актор згадав кінофільм "Дев'ята рота", де  це показали. Ще   гість каналу  критикував господаря Кремля, сказавши, що він все має, але  вибрав дорогу "священної війни".

"Що ви можете повторити? А Мерседес ви не хочете повторити, парад на Красній площі, ви і так його повторюєте" – каже російський актор.

До цього Артур Смольянінов виступав проти нападу РФ на Україну і виїхав потім в Латвію.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Росії співак спалив свій паспорт і попросився в Україну. Виконавець з РФ Едуард Шарлот просто  на камеру  підпалив свій російський паспорт. Він  з допомогою  запальнички  знищив документ громадянина країни-агресорки. Як  каже співак, він засудив повномасштабне  військове вторгнення в   Україну. Ще  додає, що кілька останніх   років активно протидіє  проти злочинної кремлівської  влади. При цьому,  Едуард Шарлот  говорить, що  має бажання  приїхати до  України, щоб підтримати  її мешканців  своїми  концертами, ще надати іншу допомогу, яка їм  потрібна.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини