Головна Новини Світ Росія Акторка з "Кавказької полонянки" зробила божевільну заяву про захист Донбасу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Акторка з "Кавказької полонянки" зробила божевільну заяву про захист Донбасу РФ

Наталія Варлей заявила, що жителів Донбасу "змушували" говорити українською мовою.

8 жовтня 2023, 23:15 comments1540
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість  Наталія Варлей, яка  вже не мовчить про повномасштабне військове вторгнення   та  активно підіграє  російській пропаганді, оприлюднила чергові  фейки  про  ситуацію на тимчасово окупованому  Донбасі.  Вона  заявляє, що побувала  на Донбасі  в  2015 році і ніби  все побачила своїми очима.

Акторка з "Кавказької полонянки" зробила божевільну заяву про захист Донбасу РФ

Наталія Варлей (фото з відкритих джерел

"З моєї точки зору, Донбас усі вісім років просив, щоб його захистили. Я пам'ятаю, як вони кричали: "Росія"... У 14-му чи 15-му році в нас була одна з перших кінематографічних груп, яка туди поїхала. І коли я їхала туди, дуже мало розповідали у нас і по телебаченню, і в пресі, якось так замовчувалося те, що відбувається на Донбасі. І коли я їхала, у мене багато дуже запитували: "Ти подивися, тому що хлопці з України кажуть, що у них там усе добре. Цвітуть сади, ніякої війни немає". Я побачила зруйновані села. Я була в Дебальцевому, я була в Донецьку", — заявила артистка, відповідаючи на питання  російського  блогера Манучарова.

Варлей  була на Савур-Могилі.  Як вона стверджує, там  познайомилась  з мешканкою з Дебальцевого, яка ніби боялась  "гонінь" , бо говорила російською  мовою.  Зірка  стверджує, що  жителів Донбасу "змушували" говорити на  українській, з цієї причини вони  виїхали на тимчасово окуповані Росією  території.

"Ми їхали в мікроавтобусі, і хлопці сиділи з автоматами назовні. І багатьох з цих хлопців теж немає. Ну, загалом, я все побачила своїми очима", — стверджувала своє росіянка.

Ще  артистка якось назвала  українців, білорусів і росіян "одним народом". Вона повторила всі  кремлівські  висловлювання, і переконувала, що саме так думає.

Нагадаємо, що Варлей нещодавно вперше зробила заяву про війну в Україні. Акторка перший раз  згадала про повномасштабне вторгнення, яке її країна почала і продовжує  на території України. Зірка змушена була дати відповідь і оприлюднити свої  думки, бо  журналісти з РФ вже  "притиснули її до стінки".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола

9 жовтня 2023, 00:59

Що Я думаю ,а думаю про чистоту ,,, Украiнськоi Мови ,,, Наприклад слово ,,, говорити ,,, то в украiнськiй мовi такого слова нема , а потрiбно вживати слово ,,, РОЗМОВЛЯТИ ,,, !!! Ось так !!!


Новини