Головна Новини Світ Росія Американський генерал назвав можливу дату нападу російських військ на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський генерал назвав можливу дату нападу російських військ на Україну

Уолтерс - командувач Європейським командуванням Збройних сил США і Верховним головнокомандувачем Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі

15 квітня 2021, 23:55 comments1980
Поділіться публікацією:

На тлі переміщень російських військ глава Європейського командування Збройних сил США генерал Тод Уолтерс вважає, що російські війська можуть напасти на Україну. Про це повідомляє видання Reuters.

Американський генерал назвав можливу дату нападу російських військ на Україну

Генерал Тод Уолтерс (фото з відкритих джерел)

Під час виступу на слуханнях підкомітету Палати представників США з питань збройних сил Уолтерса попросили оцінити ймовірність можливого вторгнення.

"Від низького до середнього", — оцінив генерал шанс вторгнення.

В той самий час, якщо нічого не зміниться, ризик вторгнення може знизитися, вважає генерал.

"Я вважаю, що при тенденції, яка спостерігається прямо зараз, вірогідність цієї події (вторгнення. — ред.) Почне знижуватися", — сказав Уолтерс.

Варто відзначити, що Уолтерс — командувач Європейським командуванням Збройних сил США і Верховним головнокомандувачем Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі.

Нагадаємо, в Головному управлінні розвідки (ГУР) Міноборони України назвали три сценарії, за якими може діяти Росія поблизу кордонів і на окупованій території. Експерти розповіли виданню "Коментарі", який із сценаріїв їм здається найбільш імовірним і чому, як Україні діяти в ситуації, що створилася. Нардеп V, VI і VII скликань, екс-заступник голови Радміну Автономної Республіки Крим, голова Всеукраїнського громадського руху "Сила права" Андрій Сенченко підкреслює, що Збройні сили України повинні готуватися до всіх варіантів розвитку подій, навіть самим неймовірним. Їх завдання — захистити країну в будь-яких умовах.

Як повідомляли раніше Кравчук назвав країну, яка може допомогти Україні зупинити Росію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

влад

16 квітня 2021, 05:31

А дата ? Главное громкое заглавие .


Новини