Головна Новини Світ Росія Архітектор «палацу Путіна» розкрив нові подробиці про маєток та його власника
commentss НОВИНИ Всі новини

Архітектор «палацу Путіна» розкрив нові подробиці про маєток та його власника

Робота над проектом розпочалася ще у 2000-х роках

3 лютого 2021, 15:55 comments1163
Поділіться публікацією:

Архітектор скандального "палацу Путіна" розповів нові подробиці про маєток. Виявляється будівлю проектував італієць Ланфранко Чирилло. Робота над зведенням палацу почалася ще у 2000-х роках. Про це повідомляє видання "Медуза".

Архітектор «палацу Путіна» розкрив нові подробиці про маєток та його власника

Архітектор палацу в Геленджику розповів чи належить маєток Путіну. Фото: dw.com

Сам італієць пишається статусом "архітектора Путіна", проте заявляє, що він йому насправді не належить. Ланфранко Чирилло повідомив, що проект у нього замовила компанія "Стройгазконсалтінг", з якою він співпрацював і раніше.

Безпосередньо з Путіним архітектор ніколи не зустрічався навіть під час будівельних робіт в Геленджику. Всі бажання та пропозиції йому висловлював голова "Стройгазконсалтінгу" — Зіяд Манасір.

Журналісти припустили, що Зіяд Манасір опосередковано пов'язаний з Володимиром Путіним, оскільки він знайомий з приближеними людьми президента.

Також цікавим фактом є те, що у 2014-му році видання "La Repubblica" опублікувало матеріал, в якому зазначено, що "дача Путіна", розташована на Чорному морі, має скласти конкуренцію віллі експрем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі на Сардинії.

Сам архітектор існування цього матеріалу та його логічність відкидає. Окрім того, Ланфранко Чирилло відмовився відповідати на уточнювальні питання, що дає привід журналістам сумніватися в його словах.

Нагадаємо, що українська розвідка повідомила, що 68-річний президент Росії Володимир Путін серйозно хворий, а в самій РФ вже запущений процес транзиту влади водночас розраховувати на кардинальну зміну режиму в Кремлі не варто, про це сказано в Білій Книзі Служби Зовнішньої розвідки України. Деталі читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський розповів про свою готовність змусити президента Росії Володимира Путіна піти з території окупованого Донбасу. Він назвав дії Путіна величезною перешкодою на шляху до миру в Україні. Подробиці читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини