Головна Новини Світ Росія Атака БПЛА на комплекс Москва-Сіті: Захарова зробила цинічну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Атака БПЛА на комплекс Москва-Сіті: Захарова зробила цинічну заяву

Захарова заявила, що "картинка повторюється".

1 серпня 2023, 17:55
Поділіться публікацією:

Представниця дипломатичного відомства Росії Марія Захарова під шоу "Соловйов Live" зробила божевільну заяву, де порівняла атаку на Москва-Сіті з терактами 11 вересня 2001 року в США. За її словами у цих злочинів "однакова методологія".

Атака БПЛА на комплекс Москва-Сіті: Захарова зробила цинічну заяву

Марія Захарова (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє Meduza.

Відомо, що під час атаки терористів на вежі-близнюки загинули майже три тисячі людей. Тож Захарова сказала, що атаки безпілотників на Москва-Сіті "методологічно збігаються зі світовими терактами різного масштабу".

"Подивімося на інший приклад – 11 вересня, башти-близнюки. Колосальна кількість жертв, але методологія та сама. Москва-Сіті – цивільний об'єкт, в якому не тільки знаходяться офіси, а й житлові приміщення. Та сама картинка, вона ніби повторюється", – сказала ненормальна.

Але у Кремлі версію Захарової відкинули. За словами речника російського президента Дмитра Пєсков, "не видно аналогії між ударами українських безпілотників по Москва-Сіті з терактами 11 вересня". 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  у Кремлі відреагували на атаку безпілотників по Москві. Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на чергову атаку безпілотників по російській столиці. Представник Кремля заявив, що "загроза очевидна". В ніч на перше серпня безпілотники атакували елітний бізнес-центр у Москві. За словами московського мера Сергія Собяніна дрони пошкодили фасад "Москва-сіті" на 21 першому поверсі. У цьому хмарочосі розташовані офіси працівників трьох російських міністерств та привілейованої частини російського суспільства.

На чергову атаку дронів по бізнес-центрі у Москві відреагував також радник міністра МВС Антон Геращенко. Український чиновник вважає, що удари по столиці Росії викривають чергову брехню Кремля, який стверджував, що може захистити своє населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини