Головна Новини Світ Росія Атака на Москву: Пєсков здивував відповіддю про те, що робив Путін у цей час
commentss НОВИНИ Всі новини

Атака на Москву: Пєсков здивував відповіддю про те, що робив Путін у цей час

Пєсков відповів про доповіді Путіну

4 червня 2023, 17:54 comments1293
Поділіться публікацією:

30 травня, коли невідомі безпілотники атакували Москву та резиденцію російського президента, Путін "активно стежив" за подіями. Таку заяву зробив його речник  Дмитро Пєсков для одного із російських телеканалів.

Атака на Москву: Пєсков здивував відповіддю про те, що робив Путін у цей час

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

"Це були постійні доповіді, оскільки інформація оновлювалася дуже швидко, то це були постійні передзвони, ну потім були відповідні вказівки голови держави, накази, і так далі", — розповів Пєсков, відповідаючи на запитання журналіста, що робив Путін, коли 30 травня БпЛА активно атакували Москву та область.

Потім журналіст конкретизував своє питання та спитав, чи повідомляють Путіна, якщо подібні атаки трапляються вночі.

"Це вже внутрішня кухня. Я вам скажу так, що президент такої країни, як РФ, він фактично майже цілодобово на посту", — сказав Пєсков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Пєсков пояснив, чому Росія "так повільно діє" в УкраїніРосійські війська "так повільно діють" в Україні, "бо росіяни не ведуть війну". Про це в інтерв'ю боснійському телеканалу ATV. Дмитро Пєсков також додав, що "спецоперація" є "дуже складною", але за рік досягнуто певних цілей. За словами головного рупора Кремля, "Росії вдалося неабияк потріпати українську військову машину", оскільки метою "СВО" є "демілітаризація". Також речник російського диктатора додав, що "важко уявити, що хтось задумається про застосування ордера Міжнародного кримінального суду проти Путіна".       

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Пєсков заявив, що німецька зброя використовується на території Росії. Речник Кремля Дмитрій Пєсков стверджує, що західна зброя, яку союзники Києва надали для використання виключно на території України була застосована на "території" Росії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини