Головна Новини Світ Росія Багато хто з ним спав: блогер "злив" нові подробиці про зради чоловіка російської співачка
commentss НОВИНИ Всі новини

Багато хто з ним спав: блогер "злив" нові подробиці про зради чоловіка російської співачка

Чоловік співачки Алсу Ян Абрамов, за чутками, розважався з різними дівчатами

19 червня 2024, 23:25
Поділіться публікацією:

Блогер з Росії  Артем Суворкін  видав з потрохами чоловіка російської зірки Алсу Яна Абрамова.

Багато хто з ним спав: блогер "злив" нові подробиці про зради чоловіка російської співачка

Алсу розлучається з Яном Абрамовим (фото з відкритих джерел)

Як  посилаються на нього  пропагандистські російські ЗМІ,  Алсу обридло, що Ян Абрамов практично, не соромлячись, розгулював на всі боки.  Суворкін додає, що чоловік Алсу робив це практично відкрито і не соромився своїх пригод.

"Особисто знаю багатьох дівчат, з якими він спав і за якими нахабно залицявся", — розповідає блогер.

Одна з фавориток Абрамова — це Анастасія  Решетова, яка, наче дві краплі води  є схожою  на Алсу. Пишуть, що  Ян Абрамов навіть  їздив з Решетовою  до Японії, виконавши  цю завітну мрію розлучниці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про розлучення відомої російської співачки.  ЗМІ РФ  сповістили причини розлучення російської співачки Алсу Абрамової з її чоловіком Яном. 

Як інформують пропагандистські  видання, Алсу була незадоволеною поведінкою свого чоловіка  вже давно. На  фоні чуток про  його зради, Абрамов майже  не проживав  вдома, а з'являвсь  туди  "наїздами". Зрозуміло, таке становище  не влаштовувало  Алсу і  співачка довгі роки  ніби терпіла.  Проте зараз  обманута дружина  прийняла остаточне рішення припинити жити в шлюбі, який  був заключений 18 років.

Також "Коментарі" писали про те, що в РФ розлучається найміцніша зіркова пара. Відома в РФ  співачка Алсу, що була в шлюбі з бізнесменом Яном Абрамовим 18 років, стала ініціаторкою  розлучення їх подружніх стосунків.  Як  інформують  пропагандистські телеграм-канали, співачка особисто оформила заяву в одному  із судів  російської столиці.   Подружжя вирішило  розійтись після 18 років шлюбу. Причини розлучення допоки невідомі. В Алсу та Яна Абрамова є  троє дітей, наймолодшому — Рафаелю — вісім років.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини