Головна Новини Світ Росія Багаторічного помічника Шойгу вигнали з міноборони РФ: цікаві подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Багаторічного помічника Шойгу вигнали з міноборони РФ: цікаві подробиці

Радника Шойгу, який заявив про війну РФ з «Антихристом», звільнили з Міноборони

16 серпня 2024, 23:18
Поділіться публікацією:

Політтехнолога Андрія Ільницького звільнили з міністерства оборони РФ після відставки Сергія Шойгу, радником якого він був майже 10 років, відповідаючи за інформаційну політику відомства.

Багаторічного помічника Шойгу вигнали з міноборони РФ: цікаві подробиці

Радника Шойгу звільнили. Фото з відкритих джерел

Російський провоєнний блогер Юрій Подоляка звинуватив Ільницького в некомпетентності та назвав його "пустопорожнім словоблудом".

"Я вельми задоволений, що це непотрібне "непорозуміння в лампасах" перестане заважати іншим працювати. І дуже добре, що він більше не буде "авторитетно" ділитися своїми "геніальними" думками в тій галузі, в якій він, на жаль, нічого не розуміє", — написав Юрій Подоляка.

За його словами, саме Андрій Ільницький винен у провалі інформаційної політики російського міноборони.

Як відомо, після вторгнення РФ в Україну Ільницький почав звинувачувати Захід у застосуванні "ментального геноциду" та "технології Антихрист" проти Росії. Він стверджував, що "глобальні еліти" будують "світ тотальної безвідповідальності" та готують "проєкт нової віри для людства", де бога замінять "піклувальники" у вигляді міжнародних організацій. Радник Шойгу заявляв, що Росія веде війну "проти антихристиянського Заходу" на території України, "де зіткнулися добро зі злом".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній очільник Міноборони РФ, а тепер Секретар Ради безпеки Росії Сергій Шойгу заявив, що Москва не помітила реакції України на ультимативну пропозицію російського диктатора Володимира Путіна щодо закінчення війни. Сергій Шойгу під час візиту до Азербайджану відповів на питання журналістів, зокрема про реакцію України на "мирну пропозицію" Путіна щодо закінчення війни. За його словами, Україна ніяк не відповіла на ультиматум російського диктатора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини