Головна Новини Світ Росія Басков поїхав на заробітки в країну НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Басков поїхав на заробітки в країну НАТО

Басков як і раніше підтримує Путіна, але при цьому не гребує повідкривати рот в країнах НАТО

12 липня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Одіозний російський виконавець,  прихильник Путіна  Микола Басков, що виступає за  військове вторгнення РФ в  Україну і, який, також, критикує роль  Європи і НАТО, раптово  прибув, щоб заробити в Європі, тобто виступити зі своїми піснями, в одну з країн – членів  Альянсу — Чорногорію.

Басков поїхав на заробітки в країну НАТО

Микола Басков (фото з відкритих джерел)

Відповідний відеоролик  оприлюднив один з телеграм-каналів.

З якої причини   російська зірка не погребувала  поїхати  до Європи — відповідь  зрозуміла. Заробітки в євро куди приємніші  російських "дерев'яних". "На відеоролику — Баскова помітили  на підробітках в країнах НАТО", — інформують на  каналі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лепс і Басков пообіцяли платити по 1 млн за кожен підбитий танк ЗСУ. Російські співаки, народні артисти Росії Григорій Лепс та Микола Басков остаточно розставили все на свої місця. Вони, беручи участь в Петербурзькому міжнародному економічному форумі, пообіцяли виплачувати по 1 млн. руб. кожному окупанту, який виведе із ладу західні танки на озброєнні ЗСУ. 

Варто зазначити, як Лепс, так і Басков уже давно записалися до загонів пропагандистів Путіна. Вони неодноразово їздили до окупованого Донецька, де давали концерти, підтримували окупаційні війська. Також артисти публічно висловилися за підтримку так званої спецоперації, як у РФ називають війну в Україні.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що путініст Лепс заявив, що вже заплатив гроші за підбитий LeopardЗа словами скандально відомого артиста-путініста  та зірки  російського шансону  Григорій Лепса, він  ніби оплатив  обіцяну  премію  в розмірі 1 млн рублів  одному з російських  окупантів, що підбив  німецький танк Leopard  на Луганщині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини