Головна Новини Світ Росія Байден назвав Путіна "сучим сином": що відповів диктатор РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден назвав Путіна "сучим сином": що відповів диктатор РФ

Очільник Кремля відповів на гостру заяву Байдена

22 лютого 2024, 19:39
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін відреагував на заяву президента США Джо Байдена, який нещодавно назвав його "сучим сином".

Байден назвав Путіна "сучим сином": що відповів диктатор РФ

Путін відповів на закид Байдена. Фото з відкритих джерел

Російський диктатор назвав "адекватною реакцією" різку заяву американського президента в його бік. Володимир Путін, вочевидь, вважає, що Джо Байдена розлютили його слова, що для Росії кращим президентом США буде Байден, а не Дональд Трамп.

Коментуючи слова очільника Білого дому про "сучого сина", Путін не став ображати американського президента. Натомість від повторив, що вважає Байдена більш вигідним для РФ президентом США.

"(Заява Байдена – ред.) — це адекватна реакція на те, що було сказано з мого боку. Він же не може сказати: "Володя, спасибі, ти молодець, дуже мені допоміг". Ми розуміємо, що там відбувається з внутрішньополітичного погляду. Це реакція абсолютно адекватна. А отже, я мав рацію. Ви недавно запитували, хто для нас кращий. Я можу повторити, що Байден", — сказав російський диктатор.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що для перемоги у війні над Росією Україна повинна зробити своїми пріоритетами перехід до оборони, відновлення боєздатності армії та завдання ударів по найбільш вразливих місцях російської армії. На думку старшого наукового співробітника Фонду Карнегі Майкла Кофмана, для збереження шансів на перемогу над РФ Україна має керуватися принципом "утримуй, розбудовуй, бий". 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники почали перекидати на інші ділянки фронту свої підрозділи з окупованого міста Авдіївка Донецької області. найближчим часом варто очікувати ускладнення ситуації на південному фронті у Запорізькій області та Харківському напрямку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини