Головна Новини Світ Росія Байден у "космосі": росіяни знімають серіал про президента США в ролі злиденного пенсіонера
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден у "космосі": росіяни знімають серіал про президента США в ролі злиденного пенсіонера

Путініст Дюжев збирається зіграти Байден у серіалі

27 серпня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

 Російський актор Дмитро Дюжев, відомий своїми українофобськими настроями та вірністю Путінському режиму, нарешті отримав роль в серіалі після участі в концертах на окупованих територіях та демонстрації відданості російській владі. Але роль у нього дісталася не першокласна, а значно скромніша — актор з'явиться у третьосортному проєкті, який намагається стати політичною сатирою.

Байден у "космосі": росіяни знімають серіал про президента США в ролі злиденного пенсіонера

Дмитро Дюжев у ролі Джо Байдена в серіалі "Гудбай" (фото з відкритих джерел)

Згідно з повідомленнями російських ЗМІ, у 2025 році на російському телебаченні з'явиться серіал "Гудбай", у якому Дюжев виконає головну роль — президента США Джо Байдена.

Сюжет серіалу, як заявляють його творці, повинен відображати стосунки між росією та Сполученими Штатами крізь призму гумору та абсурду. За сценарієм, Байден особисто вирушає до росії, щоб дізнатися, чому не працюють санкції проти РФ, але через низку абсурдних випадковостей губиться в нетрях країни й втрачає свої документи.

Далі сюжет розвивається ще більш комічно: Байден, у виконанні Дюжева, змушений жити в старій хрущовці, спілкуватися з місцевими "патріотами" та викладати англійську в школі, намагаючись заробити на квиток назад до США. Тим часом його місце в Білому домі займає російський пенсіонер, на ім'я Іванич.

Цікаво, що замість прославлення "російської культури", про яку часто розповідають в Росії, глядачам показуватимуть реальні проблеми країни – бідність, байдужість до оточуючих, агресію та любов до міцних напоїв. Горілці в серіалі приділяється значна увага, і вона постійно з’являється на кадрах, представлених у промо-матеріалах.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у скандальному російському серіалі про мафію серед підлітків знявся син Макаревича. У відомому російському серіалі "Слово пацана. Кров на асфальті"  був задіяний  син музиканта Андрія Макаревича, що  засуджує повномасштабне російське вторгнення і поїхав  жити в  Ізраїль. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини