Головна Новини Світ Росія Без світла залишилася частина регіону: у Бурятії горить електростанція - що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Без світла залишилася частина регіону: у Бурятії горить електростанція - що відомо (ВІДЕО)

На Гусиноозерській ГРЕС сталася аварія

23 червня 2022, 17:12 comments1312
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Бурятії (росія) сталася пожежа на електростанції. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Без світла залишилася частина регіону: у Бурятії горить електростанція - що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними російських новинних медіа, на Гусиноозерській ГРЕС сталася аварія. Місцевий "Водоканал" повідомив, що через аварійну ситуацію на електромережах сталося відключення головного водозабору та інших об'єктів водопостачання.

У зв'язку з інцидентом значна частина районів Улан-Уде (столиця Бурятії) та сусіднє Забайкалля залишилися без електроенергії.

У мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Міноборони оприлюднили плани агресора: мета – взяти чотири міста. У Міноборони запевняють, що ЗСУ готові до будь-якого розвитку подій. Ганна Маляр додала, що найближчим часом варто очікувати на активний штурм російських військ Сєвєродонецька, Лисичанська. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що агресор не виключає застосування плану Б для комплектування своїх підрозділів. У російській армії проблеми з поповненням резервів живою силою, тому Кремль може запровадити воєнний стан на окремих територіях. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Залужний звернувся до українців: важлива заява щодо ситуації на фронті. Генерал зазначив, що ситуація складна, але контрольована. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що екс-нардеп від Партії регіонів виявився колаборантом: подробиці. Колишній народний обранець виступав як рупор ворожої пропаганди. Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини