Головна Новини Світ Росія Біля російської Рязані розбився літак Іл-76: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля російської Рязані розбився літак Іл-76: що відомо

Інформація про жертв та постраждалих уточнюється. на місці працюють рятувальники

24 червня 2022, 07:15 comments1507
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", низка російських ЗМІ, з посиланням на джерела в регіональному управлінні МНС, повідомляють, що після падіння ніде руйнувань не зафіксовано. Щодо жертв і постраждалих, то ця інформація росіянами тримається у суворому секреті. Офіційне повідомлення, що інформація про постраждалих уточнюється та збирається.

Біля російської Рязані розбився літак Іл-76: що відомо

Іл-76. Фото: GETTY IMAGES

У МНС повідомляють лише, що внаслідок падіння літака руйнувань немає. Інформація щодо постраждалих уточнюється. На місці організовано роботу оперативних служб. Загалом на місці працюють 8 одиниць техніки, 19 осіб. Таку інформацію подає російський "РБК".

У той же час "Інтерфакс" повідомляє, що внаслідок авіакатастрофи загинула одна людина і ще 7 госпіталізовані з травмами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Міноборони України оприлюднили плани агресора. Російським загарбникам поставлене завдання – найближчим часом встановити повний контроль над чотирма ключовими містами Донбасу – це Сєвєродонецьк, який практично повністю зруйнований і захоплений агресором, це Лисичанськ, обстріли якого Росія посилює з кожним днем, це Краматорськ та Слов'янськ неможливий. Це ті чотири міста, які Росія має намір окупувати найближчим часом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний екстрено звернувся до українців: важлива заява про ситуацію на фронті та про те, яку тактику використовують ЗСУ. Валерій Залужний зазначив, що ціна свободи дуже велика, тому що за сумарною кількістю артилерійських систем, за кількістю обстрілів ворог у рази перевершує ЗСУ. Потрібно визнати, що він сильніший, але незважаючи на що Збройні сили України тримаються.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини