Головна Новини Світ Росія Блогер розгромив супермаркет, щоб зробити ефектне відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогер розгромив супермаркет, щоб зробити ефектне відео

Юнака намагалася зупинити продавчиня, проте він не звертав на неї уваги

23 вересня 2021, 18:56
Поділіться публікацією:

18-літній користувач  соціальних мереж з Росії  в місцевому магазині, серед різного торгового краму та продуктів,  вирішив поганяти у футбол, аби відзняти  суперовий ролик  для своєї сторінки. Про цей інцидент в населеному пункті Чайківського,  це — Пермський край Російської Федерації, інформує  видання PRO місто, опублікувавши відео пригоди.

  Блогер розгромив супермаркет, щоб зробити ефектне відео

Юнак завдав збитку у 6 тисяч рублів (скріншот з відео)

Юнак прийшов до міського торгового центру і почав розмітати полиці руками. Кидати на землю пакунки, бити пляшки. Потім в хід пішов футбольний м’яч. Хулігана спробувала  втихомирити касир магазину, але він не бере до уваги її зауваження.

 Місцеві поліціянти  теж відреагували на таку витівку молодого земляка. Вони проінформували журналістів про зареєстровану скаргу завідувача торгового закладу, про порушника, який пошкодив товарів на 6 тисяч рублів. Його витівку оцінили, як хуліганство і склали адміністративний протокол.

Також  поліціянти проінформували, що зареєстрували і проводять перевірку  повідомлення стосовно розміщення відео зі сценою бійки в тому ж торговому закладі.

Там теж  засвітився один і той же житель містечка, який перед тим, розбивав торгові полиці м’ячем.  Іншого учасника інциденту розшукують.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що TikTok блогерка трагічно загинула під час зйомок нового відеоролика. Інцидент стався в турецькому місті Стамбул. Повідомляється, що 23-річна TikTok блогерка на ім'я Кубра Доган забралася на дах разом зі своєю неповнолітньою сестрою. Разом вони планували записати кілька нових відео та зафільмувати захід сонця. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини