Головна Новини Світ Росія Боротьба з алкоголізмом набирає обертів: у РФ обмежать продаж горілки
commentss НОВИНИ Всі новини

Боротьба з алкоголізмом набирає обертів: у РФ обмежать продаж горілки

В одному з найбільш питущих регіонів Росії вирішили заборонити продаж алкоголю більше двох годин на день

сьогодні, 20:06
Поділіться публікацією:

Губернатор Вологодської області РФ Георгій Філімонов підготував законопроєкт, що передбачає скорочення часу продажу алкоголю в регіоні до двох годин на день — з 12:00 до 14:00.

Боротьба з алкоголізмом набирає обертів: у РФ обмежать продаж горілки

У РФ боряться з алкоголізмом. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що за підсумками 2023 року Вологодська область увійшла до числа лідерів за рівнем споживання спиртних напоїв у Росії.

Як повідомляє "Коммерсант", обмеження діятимуть у будні дні та в новорічні свята, однак вони не торкнуться точок громадського харчування. Також законопроєктом пропонується заборонити роздрібний продаж алкоголю у святкові дні: свято весни і праці (1 травня), день Росії (12 червня), день знань (1 вересня), день народної єдності (4 листопада) та день конституції РФ (12 грудня).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Третій штурмовій бригаді назвали нікчемною та ганебною відповідь НАТО на відправку Північною Кореєю військ на війну в Україні. "Кожна заява НАТО, ООН чи інших структур наших західних партнерів виглядає все більш нікчемно та позорно. У них перед носом тоталітарні держави створили союз, обмінюються зброєю та військами, а вони збираються "розбудовувати партнерства та активізувати підтримку". Тобто нічого не збираються робити", — заявив майор ЗСУ Максим Жорін.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що для Сил оборони України суттєво погіршується ситуація на всіх ділянках фронту, заявила народна депутатка Мар'яна Безугла. За її словами, ЗСУ втратили контроль над половиною території у Курській області, а також росіяни просуваються на Донеччині та Луганщині. "Селидове вже переважно завойоване росіянами. У Куп'янськ росіяни зайшли. Половину Курщини вже повернули", — розповіла вона. Вона вважає, що ЗСУ потрібно готувати кругову оборону Павлограду та Ізюму. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.kommersant.ru/

Новини