Головна Новини Світ Росія Бояться підняти голову: Путін розповів, хто керує Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Бояться підняти голову: Путін розповів, хто керує Україною

За словами російського президента, навіть ті українські керівники, які йшли до влади, спираючись на підтримку південно-східних виборців країни, незабаром змінювали свої політичні позиції

22 жовтня 2021, 10:25 comments3190
Поділіться публікацією:

Президент Російської Федерації Володимир Путін переконаний, що Україною нібито керують націоналістичні меншини, незалежності від того, хто обіймає пост глави держави. Про це російський лідер повідомив на засіданні клубу "Валдай", пише УНН.

Бояться підняти голову: Путін розповів, хто керує Україною

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

На думку Володимира Путіна, українці, які не згодні з діями влади, не сміють "підняти голову", а також бояться брати участь у соціологічних опитуваннях.

"Бояться, тому що невелика група людей, яка привласнила собі, по суті, лаври переможців у боротьбі за незалежність — це люди крайніх політичних поглядів — вони насправді і керують Україною, незалежно від того, яке прізвище глави держави", — сказав глава Кремля.

Президент Російської Федерації додав, що навіть ті українські керівники, які йшли до влади, спираючись на підтримку південно-східних виборців країни, незабаром нібито змінювали свої політичні позиції, оскільки "агресивні меншини націоналістичні пригнічували всіляку свободу прийняття очікуваних населенням України рішень".

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" говорилося, чому Росія блокує переговори щодо Донбасу, і що задумала російська влада. Зокрема, експерти вважають, що керівництву країни-агресора вигідно спостерігати, як Україна робить ті чи інші зусилля, намагаючись зрушити ситуацію з мертвої точки. А потім звинувачувати нас в чому-небудь, апелюючи до тих чи інших кроків. Фахівці підкреслюють, що Російська Федерація не робить різких кроків. І чекає, що ми самі зробимо помилок, а європейці стануть більш лояльні до Кремля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Укр

22 жовтня 2021, 14:05

Бояться принимать участие в соц.опросах? )))) Это он с рашкой перепутамши, деменция однако)))

Ігор

22 жовтня 2021, 11:01

Україною керує проросійська олігархічна хунта, а самопризначені обраними корумповані "патріоти" тільки слугують старцям-олігархам за 30 рублів. Як слугували в часи колективізації, голодомору, тощо.

Гриша

22 жовтня 2021, 10:19

посмотрел х""ло в зеркало , и приписывает все Украине .

иван

22 жовтня 2021, 09:50

бэндэры задолбали. То улицы переименовывают, то памятники скидывают, то на мове им говори, то чей Крым? И так ясно что российский, раз налоги России платят. В стране сейчас разруха, а скоро холод и вероятно голод. По мусоркам уже смотрящие бомжи кругом. Не пустят чужака. Молодежь в большинстве своем за кордон смотрит, на месте работы нормальной нет. Рождаемость на нуле, смертность зашкаливает от такой жизни. Короче - гиднисть зашкаливает.

Олег

22 жовтня 2021, 09:33

Точно про рашу сказал!!!!


Новини