Головна Новини Світ Росія Бойовик Гіркін хоче, щоб замість Путіна Росією правили "баби"
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовик Гіркін хоче, щоб замість Путіна Росією правили "баби"

Колишній польовий командир ДНР знайшов оптимальну форму правління в Росії - фаворитизм

16 березня 2023, 17:37 comments3126
Поділіться публікацією:

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що його долає туга на ті часи, коли в Росії "царювали баби", а важливу державну посаду можна було отримати через ліжко. Як передає видання "Коментарі", ностальгією про "славне" минуле країни-агресора військовий злочинець поділився у своєму телеграмі.

Бойовик Гіркін хоче, щоб замість Путіна Росією правили "баби"

Ігор Гіркін. Фото: з відкритих джерел

"Спостерігаючи повсюдне убожество у владних кріслах, мимоволі зітхнеш про часи "Сивих орлів Катерини"... царювали баби, правили і воювали їхні фаворити", — написав Гіркін.

Він зазначив, що прихід до влади "через альків" вважався ганебним навіть у ті часи, але катерининських фаворитів він вважає грамотнішими управлінцями, ніж нинішнє керівництво РФ.                                                                                                                                                      

"Згадуючи Орлова-Чесменського та Потьомкіна-Таврійського, і порівнюючи їх із "продуктами пізно-радянської дрібної бюрократії" — неможливо утриматися від ностальгічного подиху", — пише Гіркін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — останні місяці російська армія зазнає гострого дефіциту боєприпасів на фронті. Аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що темпи російського наступу знизилися – і ЗСУ знову з'явилася можливість перехопити ініціативу на фронті. Про що каже цей американський погляд на ситуацію на полі бою? Які чинники можуть у найближчому майбутньому серйозно змінити ситуацію в російсько-українській війні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини