Головна Новини Світ Росія Божа кара: блискавка влучила в росіян біля головного храму армії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Божа кара: блискавка влучила в росіян біля головного храму армії РФ

У підмосковному парку з так званою назвою "Патріот" біля головного храму армії окупантів блискавка вдарила у 3 людей.

28 липня 2024, 19:50
Поділіться публікацією:

 28 липня блискавка вдарила кількох росіян, що перебували на площі перед головним храмом збройних сил РФ у Підмосков'ї. Відео інциденту поширили російські телеграм-канали. За повідомленнями російських ЗМІ, блискавка вразила чотирьох людей: двох жінок та двох чоловіків. Після розряду чоловіки залишилися лежати на землі, а одна з жінок змогла піднятися самостійно.

Божа кара: блискавка влучила в росіян біля головного храму армії РФ

Храм збройних сил РФ (фото з відкритих джерел)

Пропагандистський Telegram-канал Baza повідомляє, що один із постраждалих чоловіків перебуває у важкому стані. Інший, 39-річний чоловік, окрім удару струмом, отримав закриту черепно-мозкову травму та рану чола. Дві жінки постраждали менше і були госпіталізовані з діагнозом "ураження електрострумом".

Божа кара: блискавка влучила в росіян біля головного храму армії РФ - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що прорив дамби у Росії вимиває цілі селищаНа Кіалімському водосховищі в Челябінській області стався прорив дамби, а сотні жителів опинилися в пастці. За попередніми оцінками, близько 200 осіб вже перебувають у зоні підтоплення, а ще чотири селища опинилися під загрозою неминучого затоплення. Ситуація на місці події критична. Очевидці розповідають про справжній жах, що розгорнувся на їхніх очах. 

Тим часом, українські політики та громадські діячі не залишилися осторонь. Нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко, відомий своїми різкими висловлюваннями, опублікував у соціальних мережах пост зі словами: "Бажаємо всій Росії потонути". 

Також "Коментарі" писали про те, що у Росії горить нафтобазаПісля масованої атаки безпілотників у ніч на 28 липня у Курській області спалахнула нафтобаза "Польова". Росіяни почали активно викладати фото та відео з після ударів дронів та з палаючою нафтобазою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини