Головна Новини Світ Росія Божевілля прогресує. У РФ надумали перевіряти сексуальну орієнтацію чиновників
commentss НОВИНИ Всі новини

Божевілля прогресує. У РФ надумали перевіряти сексуальну орієнтацію чиновників

У Держдумі запропонували перевіряти сексуальну орієнтацію чиновників перед призначенням

30 квітня 2024, 23:24
Поділіться публікацією:

Перед призначенням на високі пости російських чиновників необхідно перевіряти щодо сексуальної орієнтації, заявив депутат Держдуми РФ Олександр Хінштейн.

Божевілля прогресує. У РФ надумали перевіряти сексуальну орієнтацію чиновників

Чиновників у Росії хочуть перевіряти на сексуальну орієнтацію. Фото з відкритих джерел

"Я не бачу в такій перевірці нічого ганебного і поганого. Захист традиційних сімейних цінностей — один із постулатів державної політики. До людей, які здійснюють державну політику, необхідно підходити особливо прискіпливо", — сказав Олександр Хінштейн.

За словами російського депутата, "зонами недоступності" для представників нетрадиційної сексуальної орієнтації мають бути насамперед установи та структури влади, які "безпосередньо пов'язані з вихованням і формуванням дітей, підлітків та молоді".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники продовжують продавлювали українську оборону на Авдіївському напрямку, відзначає офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Противник зрозумів, що ЗСУ відчувають тотальний голод в усьому, а тому намагається скористатись ситуацією та кидає в бій резерви. Тактика проста — прорив в одному місці із стрімким розгортанням у фланги сусідніх підрозділів", — написав офіцер ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що прем'єр-міністр Словаччини Робер Фіцо, коментуючи збір словаками 4 млн євро на закупівлю боєприпасів для України, заявив, що "це немов пукнути в дерево". "Через рік-два буде так само. Всі гроші будуть витрачені. Можливо, щось розікрадуть, але в Україні нічого не зміниться. Ми будемо там, де є. Це моя позиція. Тому я надаватиму перевагу припиненню вогню за будь-яку ціну", — додав Роберт Фіцо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини