Головна Новини Світ Росія Брата Навального оголосили в розшук у Росії: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Брата Навального оголосили в розшук у Росії: що відомо

У базі даних зазначено, що розшук Навального пов'язаний із кримінальною справою

26 січня 2022, 21:30
Поділіться публікацією:

В Росії оголосили в розшук близького родича відомого представника опозиції Олексія Навального – розшукується його рідний брат Олег. Про це інформує російське "РИА Новости", посилаючись на бази розшуку російського силового міністерства.

Брата Навального оголосили в розшук у Росії: що відомо

Брата політичного опозиціонера оголосили в розшук (фото з відкритих джерел)

Разом з тим, захисник брата опозиціонера  Нікос Параскевов публічно пояснив цю ситуацію. Він наголосив, що дані його клієнта з’явились в базі розшуку з причини його особистої відсутності за місцем, де він проживає, під час здійснення відповідної перевірки працівниками інспекції. Але інформацією про те, чи залишив Олег Навальний  РФ, його захисник не володіє. Про це повідомляє російське видання "Інтерфакс".

Важливо, що 24 січня представники   Федеральної служби  виконання покарань подали до Московської міської судової установи  клопотання, де  клопочуться  про заміну умовного  строку  на реальний для Олега Навального. Ще в серпні 2021 року за так званою  "санітарною  справою"  брата російського опозиціонера визнали винним в справі  підбурювання  щодо  порушення санітарних норм  за одною із статей Кримінального кодексу РФ. Олегу Навальному  присудили  термін — рік випробувального строку.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Олексія Навального включили до списку екстремістів25 січня опозиціонера Олексія Навального було включено в офіційний список терористів і екстремістів в Росії на рівні з талібами та Ісламською державою. До списку терористів та екстремістів було включено й вісьмох головних помічників Навального, серед яких Георгій Альбуров, Любов Соболь. Глава штабу Навального Леонід Волков.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/141802
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини