Головна Новини Світ Росія Британія ввела санкції проти ще одної коханки Путіна: хто вона
commentss НОВИНИ Всі новини

Британія ввела санкції проти ще одної коханки Путіна: хто вона

У 2003 році Світлана ймовірно народила від кремлівського диктатора позашлюбну доньку, яку назвала Єлизаветою

8 лютого 2023, 19:12 comments2521
Поділіться публікацією:

Велика Британія запровадила  санкції стосовно громадянки РФ Світлани Кривоногих . Як пишуть незалежні російські медіа, ця жінка є колишньою коханкою  російського  президента  Володимира Путіна і народила від нього  доньку Єлизавету.

 Британія ввела санкції проти ще одної коханки Путіна: хто вона

Коханка Путіна потрапила під британські санкції, фото (Проект)

Представники  британського уряду оприлюднили повідомлення. де стверджують, що згадувана росіянка втрапила до санкційного списку, як акціонер банку "Росія" та ще однієї компанії РФ -"Національна Медіа Група". При цьому, Світлана Кривоногих ще  й сама  "послідовно пропагує російський напад на Україну".

За інформацією розслідувачів російського сайту "Проект" з'ясовано пікантні деталі: саме  Володимир Путін є батьком дочки  Світлани Єлизавети. Дитина народилася у 2003 році. Представники  Кремля цю інформацію  не підтверджують.

Журналісти російського видання "Проєкт", розслідуючи цю тему, розповіли, що Світлана Кривоногих раніше жила в маленькій комуналці міста Санкт-Петербург. Вона родом зі звичайної родини, тато спився та передчасно пішов з життя, а мама заробляла гроші для дітей на будівництві. Молода дівчина почала працювати прибиральницею. Але за якийсь час стала заможною. Знайомі  Світлани розповіли, що у 90-х  молода красуня завела для життя "папіка". Як стверджують журналісти російських видань, це  і був російський президент. В 2003 році Світлана ймовірно  народила від  кремлівського диктатора  позашлюбну доньку, яку назвала Єлизаветою. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін визнав негативний вплив санкцій Заходу: чому вдарили найбільше.Президент Росії Володимир Путін заявив про важливість "технологічного суверенітету" РФ.  
 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини