Головна Новини Світ Росія Брянськ на кордоні з Україною: горить нафтобаза та нафтопровід Дружба
commentss НОВИНИ Всі новини

Брянськ на кордоні з Україною: горить нафтобаза та нафтопровід Дружба

У Росії повідомляють про сильну пожежу у прикордонній з Україною Брянській областю

25 квітня 2022, 09:05
Поділіться публікацією:

Вночі з 24 на 25 квітня у Брянську Російської Федерації сталася пожежа на нафтобазі. Вогонь перекинувся на нафтопровід Дружба. Жителі міста почали ділитися думками у соцмережах щодо того, що сталося. Більшість із них повідомляють, що до того, як спалахнула величезна пожежа, були чутні гучні вибухи. Як передає видання "Коментарі", про це пише російський "Інтерфакс" із посиланням на МНС Росії.

Брянськ на кордоні з Україною: горить нафтобаза та нафтопровід Дружба

Пожежа на нафтобазі у Брянську. Фото: з відкритих джерел

У російському МНС розповіли, що дзвінок про пожежу надійшов приблизно о 02:00 год. 25.04.2022. на об'єкт одразу ж виїхали пожежники. На місці прибуття було виявлено, що пожежа охопила нафтобазу. Про причини пожежі поки що не повідомляється.

Згодом жителі Брянська почали викладати фото та відео палаючої нафтобази – видно, що горять резервуари з паливом. Варто зазначити, що Брянська область межує з Україною. У цій галузі зосереджено велику кількість російських військ та техніки, які ворог перекидає на схід України. Пожежі на нафтобазах у прикордонних з Україною областях вже трапляються не вперше.  

Читайте на порталі "Коментарі" — незважаючи на Великдень, російські війська і не думали знизити інтенсивність обстрілів позицій ЗСУ. Навпаки, ворог намагався йти на штурм. Зокрема найбільше окупанти намагалися наступати з Ізюма. Усі спроби штурму українськими територіями були відбиті українськими захисниками.

Також видання "Коментарі" повідомляло – без посмішок та протокольних фото: ЗМІ дізналися, коли держсекретар США та міністр оборони відвідали Київ та зустрілися з Володимиром Зеленським.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.interfax.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

viktorkkk

25 квітня 2022, 14:26

красивый ночной пейзаж,прямо глаз радует


Новини