Головна Новини Світ Росія Буданов про перші війська КНДР у Курській області: коли “поповниться” армія РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов про перші війська КНДР у Курській області: коли “поповниться” армія РФ

Північнокорейські війська будуть допомагати російській армії

22 жовтня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Перші північнокорейські війська уже скоро прибудуть до Курської області Росії. Вони будуть допомагати російським військовим. Про це заявив голова ГУР МО України Кирило Буданов, повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію “РБК-Україна”. 

Буданов про перші війська КНДР у Курській області: коли “поповниться” армія РФ

Фото портал "Коментарі"

За словами голови ГУР, прибуття перших північнокорейських військ до Курської області очікується вже завтра, 23 жовтня. Вони будуть допомагати захистити Курську область від ЗСУ.

"Перші підрозділи ми чекаємо завтра на Курському напрямку", — сказав виданню Буданов.

Він зауважив, що наразі невідомо, скільки їх буде і як вони будуть екіпіровані.

"Побачимо через пару днів", — додав він.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський у відеозверненні повідомив про наявність інформація про підготовку росіянами двох підрозділів із військових із КНДР.

“Зокрема, ми маємо інформацію про підготовку двох підрозділів із військових із Північної Кореї – може бути навіть дві бригади по 6 тисяч людей. І це виклик. Але ми знаємо, як на цей виклик відповісти. І важливо, щоб від цього виклику не ховались і партнери. Всі партнери”, — наголосив Президент України.

Зеленський також повідомив, що всі у світі “однаково зацікавлені в тому, щоб війну завершити, а не продовжити”, тому “ми разом повинні зупинити Росію та її спільників”.

“Якщо Північна Корея може втручатись у війну в Європі, значить, тиску на цей режим точно недостатньо. І якщо Росія досі може робити цю війну більшою та довшою, значить, кожен у світі, хто досі не допомагає примушувати Росію до миру, насправді допомагає Путіну воювати. Злочинців треба зупиняти. Ми очікуємо жорсткої предметної реакції світу. Бажано, не тільки словами”, — додав глава держави.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини