Головна Новини Світ Росія Carlsberg припиняє виробництво та продаж пива в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Carlsberg припиняє виробництво та продаж пива в Росії

Водночас заводи Балтика, що спеціалізуються на варінні пива та часткою яких володіє компанія, продовжать працювати

10 березня 2022, 11:34
Поділіться публікацією:

Компанія Carlsberg Group припиняє виробництво та продаж пива Carlsberg у Російській Федерації. Раніше компанія обмежувалася лише зупинкою нових інвестицій. Відповідна заява опублікована на офіційному сайті Carlsberg Group.

Carlsberg припиняє виробництво та продаж пива в Росії

Carlsberg - фото з відкритих джерел

Водночас заводи Балтика, що спеціалізуються на варінні пива та часткою яких володіє компанія, продовжать працювати.


Варто зазначити, що Carlsberg Group з 2008 року є мажоритарним власником заводів "Балтика" у Росії. У компанії працює 8400 російських співробітників, понад 20% від їхньої загальної кількості, зазначили в компанії.


"Ми припинимо виробництво та продаж нашого флагманського бренду Carlsberg на російському ринку. Пивоварні заводи "Балтика" керуватимуться як окремий бізнес з метою забезпечення наших співробітників та їхніх сімей", — наголошується в повідомленні компанії.


Також увесь прибуток, отриманий у РФ, передадуть на потреби України.


Нагадаємо, у місті Маріуполь, оточеному військами російського агресора, від зневоднення організму померла місцева маленька мешканка. Загалом з початку агресії Росії на Україну, станом на сьогодні, 8 березня, від військових дій загарбників померло 50 дітей. На цьому наголосив глава України Володимир Зеленський у своєму виступі перед представниками парламенту Британії 8 березня. За словами українського президента, сьогодні, коли триває 13-й день війни, в оточеному росіянами Маріуполі померла маленька городянка, причина – зневоднення. Від зневоднення. Агресори не пропускають у місто ні продовольство, ні воду. Не хочуть дати мешканцям. Просто вони заблоковані у підвалах. Я хочу, щоб усі дізналися, там маріупольці не мають води. "За 13 днів російського вторгнення було вбито 50 дітей. 50 великих мучеників. Це жахливо. Порожнеча замість 50 всесвітів, які могли б жити. А вони їх забрали, просто забрали", – розповів Володимир Зеленський. Також глава України висловив подяку британській владі за те, що допомагає Україні та зробив заклик посилити санкції проти РФ, щоб припинити війну.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини