Головна Новини Світ Росія Це - останній Новий рік, який Росія зустрічає в нинішніх кордонах, - доктор філософії
commentss НОВИНИ Всі новини

Це - останній Новий рік, який Росія зустрічає в нинішніх кордонах, - доктор філософії

Новорічне звернення російського диктатора оцінив доктор філософії та ексрадник міністра внутрішніх справ України

2 січня 2023, 19:20 comments1521
Поділіться публікацією:

Президент Російської Федерації Володимир Путін 31 грудня 2022 року виступив із найдовшим новорічним виступом за весь час при владі. При тому був в оточенні військових. Сипав звинуваченнями, погрозами, кілька разів звинуватив Захід у брехні та використанні України для розколу Росії. На думку юриста, доктора філософії, ексрадника міністра внутрішніх справ України Володимира Мартиненка, озвучену в ефірі телеканалу FREEДОМ, це — агонія і божевілля російського диктатора, пишуть "Коментарі".

Це - останній Новий рік, який Росія зустрічає в нинішніх кордонах, - доктор філософії

Путін продемонстрував агонію і божевілля

“Це щур, загнаний у глухий кут, який у принципі не знає, як із нього вибратися і починає вдавати з себе великого геополітичного лідера. Це виглядає насправді смішно. Скопійована була картинка на тлі військових із північнокорейського диктатора Кім Чен Ина, але там же інша історія. Навіть там ця картинка мала більш гармонійний вигляд. А тут увесь цей фон російських військових… виставлених позаду кандидатів у подарунки в поліетиленових пакетах. До того ж режисери криворуко спрацювали, задньому ряду з них обрізали голови, спочатку на самому кадрі ми це можемо бачити" — коментує звернення Путіна Мартиненко.

На його думку, все це має вже сумний вигляд, уже свідчить про те, що варіантів у них просто немає, вони б’ються в агонії й не знають, як, куди їм рухатися далі і що робити далі. Ідея робити що-небудь, куди-небудь наступати, де-небудь завойовувати території, руйнувати мирні міста, мирні об’єкти, вбивати мирних людей — це в них ідея фікс, і це видно на обличчі цього бункерного шизофреніка.

Як каже Мартиненко, можна стверджувати, що це — останній Новий рік, який Росія зустрічає в нинішніх кордонах, з таким своїм військово-політичним керівництвом.

“І це останній Новий рік, коли Росія може де-небудь і хоч якось заявляти на весь світ про якісь свої плани і бажання. Я впевнений, що 2023 рік — це рік нашої перемоги, це рік, коли Росія продовжить свій уже розпочатий шлях до розвалу, той рік, який в світ принесе дуже багато позитивних новин щодо цієї квазідержави, зборів цих усіх на болотних площах чи на болотних територіях зборів всіх народностей, які вони тільки змогли за час з монголо-татарського іга собі завоювати”, — вважає доктор філософії.

Як писали "Коментарі", російський диктатор Путін у новорічному зверненні продовжував марити про правильність війни та її важливість для РФ. А напередодні Нового року Путін підписав відразу десять нових законів, які ще більше закручують гайки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини