Головна Новини Світ Росія Через пісню українських військових про Путіна в Росії заявили, що тепер відносинам між країнами точно хана
commentss НОВИНИ Всі новини

Через пісню українських військових про Путіна в Росії заявили, що тепер відносинам між країнами точно хана

У Росії - істерика через пісню, яку українські військові заспівали під час репетиції параду на Майдані

20 серпня 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

Російських пропагандистів настільки розлютила пісня українських військових під час репетиції військового параду до Дня Незалежності на Хрещатику, що на деякий час на центральних російських каналах була відкладена головна тема "Талібан і Афганістан" і знову весь погляд і вся увага була приділена Україні, а саме такій пісні про Путіна. Як інформує видання "Коментарі", про це на своєму ютуб-каналі в своєму авторському блозі розповів нардеп фракції "ЄС" Олексій Гончаренко.

Через пісню українських військових про Путіна в Росії заявили, що тепер відносинам між країнами точно хана

Ольга Скабєєва Фото із відкритих джерел

Він зазначив, цікаво, що пісню "Путін — ху*ло" на російському телебаченні у виконанні українських військових показували без звуку, що цілком зрозуміло. Таке дозволити собі федеральні канали не можуть. Істериці головної пропагандистки Кремля і каналу "Росія 1" Ольги Скабєєвої не було меж. Вона навіть заявила, що тепер відносинам між двома країнами "прийшла хана". Олексій Гончаренко зазначив, виходить, що за логікою російських пропагандистів, вбити 14 тисяч українців, відібрати частину території — це не хана і не причина псувати двосторонні відносини, а ось пісню заспівати у відповідь — це, звичайно, хана і ганьба. У підсумку все зійшлося до того, що образа Путіна — це образа всього російського народу. Олексій Гончаренко наголосив, що справа не тільки в істериці російських пропагандистів. Там справа в особистій образі Володимира Путіна.

Нардеп зазначив, що через таку пісню президент України Володимир Зеленський опинився на роздоріжжі. З одного боку, якщо він хоче зустрічі з Путіним, то йому треба покарати військових за пісню, що, звичайно ж, не зрозуміє і не допустить український народ, а, з іншого боку, він може нічого не робити і українські військові можуть співати пісні про свого вбивцю і ворога ті, які вважають за потрібне. Але тоді про зустріч з Путіним доведеться забути. Тому президент перебуває на роздоріжжі. Цікаво стежити за тим, що буде далі відбуватися, адже пісня стає вже геополітичною.

Читайте також на порталі "Коментарі" думку Олексія Гончаренка — на карті вакцинації Європи до сьогоднішнього дня було тільки дві білих плями — Україна і Білорусь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини