Головна Новини Світ Росія Через Україну росіянам можуть заборонити в'їзд у західні країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Через Україну росіянам можуть заборонити в'їзд у західні країни

Україна запропонувала партнерам особливу вимогу для в'їзду росіян

25 липня 2022, 17:57 comments1591
Поділіться публікацією:

За ініціативою України росіянам можуть заборонити в'їзд до низки західних країн. У результаті без дозволу на в'їзд можуть опинитися не лише ті особи, які потрапили під санкції через війну в Україні, а й звичайні росіяни, які підтримують путінський режим у його загарбницькій війні проти України. Все через те, що Україна виступила з пропозицією включити у візову анкету для громадян Росії питання про підтримку ними воєнних дій в Україні та вже за результатами цього анкетування приймати рішення – давати чи не давати візу громадянам Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", з такою ініціативою виступив спецпредставник України з питань санкцій Олексій Макєєв, пише Politico.

Через Україну росіянам можуть заборонити в'їзд у західні країни

Паспорт громадянина РФ. Фото: з відкритих джерел

Український дипломат зазначив, що офіційний Київ наполягає на тому, щоб громадяни Росії, які підтримують цю варварську війну, не мали доступу до цивілізованого західного світу.

При цьому Макєєв уточнив, що різні соціологічні опитування говорять про те, що понад 80% росіян вважають за рішення Путіна розпочати війну проти України правильним.                                                         

Україна запровадила візовий режим з Росією з 1 липня цього року. Наразі росіянам заборонено в'їзд до України без відповідної візи у закордонний паспорт.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому визволення Херсонщини виб'є один із базових козирів РФ – коли розпочнеться активна фаза.

Також видання "Коментарі" повідомляло – пішов 6 місяць повномасштабної війни: чи є шанс на її закінчення до кінця року – чого чекати на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.politico.eu/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини