Головна Новини Світ Росія Чергова таємна смерть російського бізнесмена
commentss НОВИНИ Всі новини

Чергова таємна смерть російського бізнесмена

В Росії знову помер бізнесмен через загадкові обставини.

14 вересня 2022, 13:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Росії від початку повномасштабного вторгнення в Україну почались частіше траплятись незрозумілі смерті різних бізнесменів. Цього разу помер один із топ-менеджерів по розвитку Далекого Сходу та Арктики Іван Печорін. Про це пише CNN.

Чергова таємна смерть російського бізнесмена

Чергова таємна смерть російського бізнесмена. Фото з відкритих джерел

Знайшли Печоріна 12 вересня у водоймі біля села Берегове. Слідство встановило, що російський бізнесмен потонув 10 вересня на одному з мисів Владивостока. Попередньо встановлено, що він випав з катера.

Смерть Івана Печоріна стала вже дев’ятим випадком дивних і не до кінця встановлених смертей високопосадовців у Російській Федерації. Цікаво, що більшість з загиблих мають пряме відношення до енергетичного сектору РФ, а саме до двох найбільших компанії в країні.

Четверо мертвих росіян обіймали високі посади в російському газонафтовому гіганті "Газпром", а ще двоє працювали у найбільшій не державній компанії "Лукойл".

З початку вторгнення керівництво компанії зайняло непровладну позицію та публічно виступало проти війни в Україні, співчувало жертвам, а також говорило про способи припинити вторгнення.

Остання російська жертва перед загибеллю Івана Печоріна, яка померла через незрозумілі обставини виявився голова правління приватної компанії "Лукойл" Равіль Маганов. За даними російського слідства бізнесмен вистрибнув з вікна лікарні, що і призвело до його смерті.

Раніше, портал "Коментарі" детально писав про смерть Равіля Маганова.

Також "Коментарі" повідомляв про російських військових пілотів, що намагаються вчиняти як німецькі фашисти. Через контрнаступ українських військ на сході, льотчики армії РФ хочуть тікати до Південної Америки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини