Головна Новини Світ Росія Чергове полювання на «відьом»: МВС РФ оголосило у розшук Олексія Паніна
commentss НОВИНИ Всі новини

Чергове полювання на «відьом»: МВС РФ оголосило у розшук Олексія Паніна

На початку вторгнення Росії в Україну Панін публічно розкритикував дії Путіна, повністю підтримавши Україну.

22 травня 2023, 12:10
Поділіться публікацією:

Міністерство внутрішніх справ Росії цього місяця порушило кримінальну справу стосовно скандального актора Олексія Паніна. Його звинувачують за частиною 2 статті 205.2 КК, а саме: "Публічні заклики до здійснення терористичної діяльності або її виправдання". Мова, зважаючи на все, йде про удар по Керченському мосту українською армією. Того ж дня актор написав у своїх соціальних мережах про те, що дуже радий цій новині, повністю підтримавши дії України, передають ЗМІ.

Чергове полювання на «відьом»: МВС РФ оголосило у розшук Олексія Паніна

фото тематичне, з відкритих джерел

За наявними даними, зараз Олексій Панін мешкає в Іспанії. Туди він поїхав 2020 року. З того часу знаменитість активно критикує путінський режим і виступає проти диктатури, в яку горе-президент занурив його країну.

На початку вторгнення Росії в Україну Панін публічно розкритикував дії Путіна, повністю підтримавши Україну у її боротьбі за свободу та незалежність.

Варто зазначити, що замішаний у великій кількості скандалів актор, колись був дуже популярним у Росії. Панін є лауреатом Державної премії Російської Федерації, а його фільмографія налічує не один десяток ролей у популярних російських фільмах.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що відомий український співак Віталій Козловський припинив спілкуватися зі своєю сестрою, яка проживає у Москві разом зі своїм чоловіком та сином. За словами артиста, його почуття до російської рідні було атрофовано ще на початку вторгнення РФ в Україну. Наразі Заслужений артист Віталій Козловський веде активну благодійну діяльність, а також гастролює з метою збирання грошей для підтримки Збройних Сил України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини