Головна Новини Світ Росія "Червоні лінії" Донбасу: в РФ пояснили, чи втрутяться у конфлікт на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Червоні лінії" Донбасу: в РФ пояснили, чи втрутяться у конфлікт на Донбасі

Російські політики вважають, що «Київ вирішує свої питання за рахунок Донбасу»

7 квітня 2021, 21:06 comments1128
Поділіться публікацією:

В уряді РФ, як і раніше, намагаються показати війну на Донбасі як певний "внутрішньоукраїнський конфлікт". При цьому ситуація ними уважно вивчається, щоб логічно відреагувати в разі потреби. За словами секретаря Ради безпеки РФ Миколи Патрушева, поки політики не бачать сенсу втручатися в те, що відбувається поблизу лінії розмежування, повідомляють "РИА Новости".

"Червоні лінії" Донбасу: в РФ пояснили, чи втрутяться у конфлікт на Донбасі

Микола Патрушев. Фото із відкритих джерел

Як стверджує Патрушев, українська влада використовує Донбас і військову ескалацію як спосіб привернення уваги. При цьому, впевнений чиновник, будь-які інші внутрішні проблеми Києвом постійно ігноруються.

На думку російського політика, українську економіку рятують лише кредити, отримані у міжнародних партнерів. Разом із цим вони ще більше обтяжують фінансове становище країни. Тому, як вважає Микола Патрушев, в уряді України намагаються знайти додаткові джерела доходів: наприклад, розпродаж земельних ділянок іноземцям або ж регулярна вирубка лісів.

Повертаючись до ситуації на Донбасі, Патрушев запевняє, що в планах Росії немає втручання у "внутрішні розбірки" України. Ніяких "червоних ліній", які дозволили б цей механізм, уряд РФ поки не проводив. Однак представник Ради безпеки підкреслює, що те, що відбувається, все одно перебуває під пильною увагою російського суспільства. І якщо знадобиться, вважає Патрушев, то необхідна реакція обов'язково буде.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Росії знову активізувалася дезінформаційна робота проти української держави.

Останніми днями на території РФ і ОРДЛО розповідають про нібито "цинічне вбивство маленької дитини українськими військовими". У Міністерстві закордонних справ України подібну інформацію назвали фейковою і маніпулятивною.

Також ми інформували про те, що про цей інцидент думають представники місії ОБСЄ.

Крім того, на порталі можна дізнатися про те, хто із російських медіа-особистостей запропонував застосувати на Донбасі ядерну зброю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини