Головна Новини Світ Росія Чи готова Росія переглянути цілі війни проти України: відповідь Лаврова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи готова Росія переглянути цілі війни проти України: відповідь Лаврова

Сергій Лавров заявив, що Росія не бачить причин для зміни цілей війни проти України

1 грудня 2023, 14:22
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що Росія "не бачить причин" для перегляду цілей війни проти України. Як передає портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "ТАРС" із посиланням на заяву Лаврова на прес-конференції 1 грудня під час зустрічі ОБСЄ.

Чи готова Росія переглянути цілі війни проти України: відповідь Лаврова

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

"Я виходжу з того, що керівництво нашої спеціальної військової операції (Ред. – війни проти України) знає, яких цілей досягає. Контроль за цією операцією на постійній основі здійснює верховний головнокомандувач. І ми не бачимо якихось причин, через які наші цілі (Ред. – війни) мають переглядатися", – заявив Сергій Лавров.

Цікаво, що на виправдання повномасштабного вторгнення на українську територію у лютому 2022 року Кремль заявляв про завдання "денацифікації та демілітаризації" України. А вже наприкінці 2023 року російський диктатор Володимир Путін, виступаючи на засіданні Всесвітнього російського народного собору в Кремлі, заявив, що війна, розв'язана РФ проти України, нібито є битвою за суверенітет і справедливість має національно-визвольний характер. А ідеологія Заходу, за його словами, базується на русофобії, расизмі та неонацизмі. Тим часом, з'явилися дані, що росіяни завезли на окуповані території понад 100 тисяч мігрантів з Азії. А генсек НАТО Єнс Столтенберг, заявивши, що країна-агресор втратила в Україні вже понад 300 тисяч своїх вояків, зазначив, що у Путіна "високий поріг терпимості по відношенню до втрат". Який висновок можна зробити з останніх заяв та дій Кремля? Чому, бачачи божевілля Путіна, деякі на Заході все ще вважають за можливе переговори з ним? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що стало ключовим для України восени: який прогноз на зиму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини