Головна Новини Світ Росія Чи хоче Путін переговорів зі США щодо України: Bloomberg повідомив інсайд із Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи хоче Путін переговорів зі США щодо України: Bloomberg повідомив інсайд із Кремля

Російський диктатор посилає сигнали у Вашингтон про готовність до переговорів щодо війни в Україні

25 січня 2024, 22:29 comments1841
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін неофіційними каналами сигналізує США, що відкритий до обговорення майбутніх заходів безпеки для України. Про це з посиланням на два джерела, які близькі до Кремля, пише видання Bloomberg, передає портал "Коментарі".

Чи хоче Путін переговорів зі США щодо України: Bloomberg повідомив інсайд із Кремля

Путін натякає, що готовий до переговорів. Фото з відкритих джерел

Джерела розповіли виданню, що минулого місяця послання від Путіна через посередника передали у Вашингтон. Ім'я посередника Bloomberg не назвав.

Агентство зазначає, що російський диктатор, ймовірно, готовий розглянути відмову від вимоги нейтрального статусу України та невступу до НАТО, однак й надалі наполягатиме на визнанні контролю над окупованими українськими територіями.

У коментарі Bloomberg Пєсков заявив, що Росія "була, є і буде відкрита до переговорів щодо врегулювання в Україні", але хоче досягти всіх своїх цілей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський заслухав доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, керівника ГУР Кирила Буданова, голови СБУ Василя Малюка та начальника Генерального штабу ЗСУ Сергія Шаптали про ситуацію з падінням російського військово-транспортного літака Іл-76 та обмін полоненими. Президент також дав доручення міністру закордонних справ Дмитру Кулебі поінформувати партнерів щодо наявних даних в України про падіння Іл-76.

"Коментарі" також повідомляли, що російські окупанти продовжують залучати до війни проти України найманців з усіх країн світу, щоби мати можливість продовжувати свою загарбницьку політику. На тимчасово окупованих територіях Донецької області помічені найманці з Малайзії, яких супроводжує перекладач та колишні "вагнерівці".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини