Головна Новини Світ Росія Чи оголосить РФ масову мобілізацію: у США озвучили прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи оголосить РФ масову мобілізацію: у США озвучили прогноз

Російська армія поповнює свої ряди здебільшого за рахунок рекрутингу

29 червня 2024, 18:50
Поділіться публікацією:

Росія набирає щомісяця 25-30 тисяч нових солдатів, а тому в 2024 році у Кремля не буде необхідності проводити масову мобілізацію.

Чи оголосить РФ масову мобілізацію: у США озвучили прогноз

РФ відновлює втрати. Фото з відкритих джерел

Як пише видання New York Times з посиланням на західних військових чиновників, набір щомісяця 25-30 тисяч новобранців дозволяє армії РФ компенсувати приблизно аналогічні втрати, які в травні становили приблизно по тисячі осіб на день убитими і пораненими.

Видання зазначає, що, виходячи з приблизного паритету втрат і припливу новобранців, аналітики західних розвідок кажуть, що Росії не знадобиться проводити ще одну мобілізацію в поточному році.

New York Times пише, що при цьому РФ зможе продовжувати наступати в поточному темпі, зосередившись у найближчі тижні на бойових дій на півдні та сході.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до кінця цього року російська армія планує захопити весь Донбас, вважає офіцер ЗСУ Микола Мельник. Військовослужбовець переконаний, що у ворога нічого не вийде, однак наступальні дії він продовжить. "Але при негативному сценарії стерти Торецький укріпрайон та нав'язати нам бої за Покровськ чи Костянтинівку, противнику під силу, зважаючи на динаміку, яку демонструють українська та ворожа армії", — наголосив Микола Мельник.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що спікер Палати представників США та член Республіканської партії Майк Джонсон закликав відправити Джо Байдена у відставку. Він наголосив, що потрібно застосувати 25 поправку до Конституції США, яка передбачає відставку глави держави у випадку його недієздатності. "Наші суперники бачать слабкість у Білому домі, як і всі ми. Я кажу це без задоволення. Я думаю, ситуація дуже небезпечна. Я б просив членів кабінету зазирнути у свої серця", — сказав Майк Джонсон. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини