Головна Новини Світ Росія Чи справді Путін постійно у бронежилеті: у ГУР відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді Путін постійно у бронежилеті: у ГУР відреагували

У ГУР розповіли, як довго глава Кремля носить захист

5 червня 2024, 12:00 comments5087
Поділіться публікацією:

Глава Кремля Володимир Путін дійсно постійно носить бронежилет. Причому робить він це вже останні 5 років. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив представник ГУР Андрій Юсов, пише "АрміяInform".

Чи справді Путін постійно у бронежилеті: у ГУР відреагували

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Людина, схожа на Путіна, регулярно її використовує принаймні останні 5 років", — заявив Андрій Юсов.

Зазначимо, у російських ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що глава Кремля Володимир Путін під час виступів на публіці почав носити бронежилет.

При цьому, за даними The Moscow Times, Путін почав носити бронежилет ще 2023 року за рекомендацією Федеральної служби охорони та Служби безпеки. Крім того, він одягав бронежилет і 9 травня 2024 року під час параду у Москві.

Видання, як повідомляється, отримало цю інформацію від двох російських чиновників та джерела, близького до Кремля. За словами одного з чиновників, Путін почав носити бронежилет у 2023 році за рекомендацією ФСБ та служби, яка забезпечує безпосередню безпеку диктатора. Співрозмовник видання стверджує, що, наприклад, 9 травня цього року під час параду Путін "цілком точно" був у бронежилеті.

З цим погоджується британський консультант з питань безпеки Джейд Міллер, з якою поспілкувалося російське видання. Вона вивчила відео з виступом Путіна на параді і дійшла висновку, що на ньому справді був бронежилет. Крім того, Путіна на заході охороняли близько 20 особистих охоронців, а на дахах найближчих будівель чергували снайпери.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому блеф Путіна не спрацював: до якого рішення дозрів Захід, які наслідки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини