Головна Новини Світ Росія Чи відкриє Путін другий фронт: прогноз експерта
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи відкриє Путін другий фронт: прогноз експерта

Армія РФ суттєво поступає можливостям НАТО

11 квітня 2024, 23:52
Поділіться публікацією:

Європі не загрожує агресія Росії, позаяк Кремлю не вистачить ресурсів, щоб відкрити другий фронт, вважає політолог Ігор Рейтерович.

Чи відкриє Путін другий фронт: прогноз експерта

РФ не готова до війни з НАТО. Фото з відкритих джерел

"Безумовно, Путін любить косплеїти Гітлера. У деяких речах він вже перевершив нацистського фюрера. Але на найбільш неадекватний крок у вигляді відкриття реального другого фронту проти країн НАТО Путін не піде. Звісно, росіяни й надалі будуть влаштовувати провокації з зальотами безпілотників і ракет на територію європейських країн. Можливо, організують навіть більш серйозні провокації проти країн Балтії. Однак на відкриття повномасштабного другого фронту Кремль не відважиться через очевидний дефіцит воєнної сили", — заявив Ігор Рейтерович.

За словами політолога, достатньо подивитися актуальні інфографіки, щоби зрозуміти явну перевагу НАТО над Росією за всіма видами озброєння.

"За кількістю літаків, гелікоптерів, авіаносців, артилерії, танків, бронетранспортерів Альянс перевищує РФ у 4-8 разів. Загальна чисельність Збройних сил країн НАТО майже вдвічі перевищує чисельність російської армії. У Росії немає шансів у війні з НАТО. Путін очевидно не витягне другий фронт. Тому нам потрібно переконати Захід збільшити допомогу Україні, щоби остаточно зняти питання можливості нападу РФ на країни Альянсу", — резюмував експерт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що без допомоги США вже через кілька тижнів російська армія зможе використовувати десять артилерійських снарядів проти одного снаряду з боку України. "Суворість цього моменту неможливо переоцінити. Програє та сторона, яка не може стріляти у відповідь. Ставки дуже високі. Росія не демонструє ознак для припинення агресії та не має наміру зупинятися на Україні. Росія становить хронічну загрозу", — заявив американський генерал.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у 2024 році в Україні неможливі вибори, а тому всім політикам необхідно припинити думати про них, вважає політолог Ігор Рейтерович. "Офіс президента не повинен думати про те, як провести вибори, поки Володимир Зеленський очолює політичні рейтинги. Зараз потрібно зрозуміти одну просту річ, що у 2024 році ніяких виборів не буде. Цього року вибори неможливі", — наголосив політолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини