Головна Новини Світ Росія Чи вплине відставка Кулеби на перспективи переговорів з Україною: Пєсков дав відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вплине відставка Кулеби на перспективи переговорів з Україною: Пєсков дав відповідь

Пєсков оцінив перспективу переговорного процесу з Києвом після можливої відставки Кулеби

4 вересня 2024, 10:28 comments1853
Поділіться публікацією:

У Кремлі очікувано відреагували на кадрові ротації, що готуються в українському уряді, де низка міністрів написали заяву про відставку. Серед них і міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Реагуючи на ситуацію, прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що можлива відставка Дмитра Кулеби з посади глави МЗС України не вплине на перспективи переговорного процесу. Як повідомляє портал "Коментарі", слова Пєскова цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Чи вплине відставка Кулеби на перспективи переговорів з Україною: Пєсков дав відповідь

Дмитро Пєсков. Фото: з відкритих джерел

Зазначимо, інформація про можливу відставку Дмитра Кулеби з посади глави МЗС у мережі з'явилася ще вчора, а сьогодні її підтвердив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

"У Верховну Раду надійшла заява від міністра закордонних справ України Кулеби Д.І. про відставку", – зазначив речник парламенту.

Він опублікував фото документа та додав, що заяву розглянуть на одному з найближчих пленарних засідань.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до Ради надійшли заяви про відставку низки міністрів та голови Фонду держмайна. За словами голови ВР Руслана Стефанчука, заяви про відставку подали: міністр із питань стратегічних галузей промисловості України Камишин Олександр; міністр юстиції України Малюська Денис; міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Стрілець Руслан; віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина; віце-прем'єр-міністр України – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук; голова Фонду державного майна України Коваль Віталій. Також у списку на відставку є міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Чому зараз назріла серія гучних відставок? Хто може обійняти вакантні посади? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини