Головна Новини Світ Росія Чи втратить Путін Кадирова: Буданов розповів, що зі здоров'ям голови Чечні
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи втратить Путін Кадирова: Буданов розповів, що зі здоров'ям голови Чечні

За словами Буданова, Кадиров хворів, але одужав, загрозу життю він пройшов

12 жовтня 2023, 10:02
Поділіться публікацією:

Загрози життю голові Чечні Рамзану Кадирову зараз немає, хоча раніше в ГУР заявляли, що поплічник Путіна у передсмертному стані і прогнозували його смерть. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "УП" повідомив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Чи втратить Путін Кадирова: Буданов розповів, що зі здоров'ям голови Чечні

Путін та Кадиров. Фото: із відкритих джерел

"Проблеми зі здоров'ям у нього є, це правильно. Той епізод, який ви зараз згадали, він справді хворів, але одужав. Це теж треба визнати, подобається нам це чи не подобається… У нього із нирками проблеми. Була загроза життю, але вона це пройшла", – заявив Кирило Буданов.

Варто зазначити, що у вересні мас-медіа активно циркулювала інформація, що стан лідера Чечні Рамзана Кадирова, який тривалий час хворів, сильно погіршився. Йому нібито було проведено операцію з пересадки нирки, втім, орган не прижився. Після цього поширювалися новини, що він впав у комусь і помер. Офіційних коментарів не було. Стан Кадирова відмовлялися коментувати навіть у Кремлі.

Зазначимо, у цьому інтерв'ю Кирило Буданов висловився на досить поширену останнім часом тему про перегари РФ та України. На думку глави ГУР, дипломатія з Росією можлива, але після завершення війни. Під час інтерв'ю Буданова запитали, коли у війні настане час для мирних переговорів із Росією. Кирило Буданов уточнив, що "просто переговори в якийсь момент" чи "заморожування конфлікту" не можна допускати. По-перше, це буде зрада людей, які залишаться на окупованих територіях. По-друге, неправильно з погляду пам'яті загиблих і тих, хто зараз воює, наголосив Буданов.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Кирило Буданов прогнозував, коли закінчиться війна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини