Чи збирається РФ воювати з НАТО: Путін дав пряму відповідь

Російський диктатор зробив цинічну заяву, що нібито Росія не те, що не має планів нападу на НАТО, а й сама в Україні "захищається"

Російський диктатор Володимир Путін назвав "маренням" заяви про те, що РФ нібито хоче напасти на країни НАТО. Як повідомляє портал "Коментарі", свою заяву глава Кремля зробив під час спілкування з журналістами.

"Понавигадували, що Росія хоче напасти на НАТО. Ви збожеволіли зовсім? Тупі? Хто це придумав? Це нісенітниця, марення собаче", - заявив диктатор.

Путін також додав, що у такий спосіб західні уряди нібито "обдурюють власне населення", створюючи з Росії образ "ворога". Володимир Путін додав, що західні лідери хочуть "утримати своє імперське становище та велич".

"Такої загрози не існує. Ми самі себе захищаємо в Україні", - сказав російський лідер.

Зазначимо, під час цього ж спілкування Володимир Путін видав заяву про те, що нібито в США не бачать Володимира Зеленського у 2025 році, мовляв, від нього хочуть виконання низки завдань, після чого його поміняють.

"Це ми знаємо напевно. Це вимога з боку адміністрації США до українського керівництва, якщо її можна вважати керівництвом після того, як було скасовано вибори. Я думаю, що адміністрація Штатів змусить сьогоднішнє керівництво України ухвалити ці рішення – знизити мобілізаційний вік до 18 років". А потім Зеленського позбудуться просто", – заявив диктатор.

Також Путін заявив, що для РФ нічого не зміниться після президентських виборів у США. При цьому він знову назвав Джо Байдена "передбачуваним політиком".