Головна Новини Світ Росія "Чикатило" з Росії пішов на війну до України: маніяк, який вбивав жінок молотком, вступив ЗС РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Чикатило" з Росії пішов на війну до України: маніяк, який вбивав жінок молотком, вступив ЗС РФ

Маніяк Чикатило вбив 5 жінок молотком

25 червня 2024, 19:15
Поділіться публікацією:

 Російська армія продовжує поповнювати свої ряди в'язнями та злочинцями, і цього разу до лав армії окупантів долучився серійний вбивця Юрій Гриценко, відомий як "Зеленоградський Чикатило". За повідомленнями російських ЗМІ, Гриценко, який страждає на шизофренію, вже понад рік служить у санітарно-евакуаційному взводі.

"Чикатило" з Росії пішов на війну до України: маніяк, який вбивав жінок молотком, вступив ЗС РФ

Юрій Гриценко (фото з відкритих джерел)

Влітку 2024 року, після завершення 22-річного терміну ув'язнення, Гриценко мав звільнитися з мордовської ІЧ-10. Проте він захотів вийти на волю раніше і подався до загону "Шторм Z". Через стан здоров'я його не взяли до штурмовиків, але він попросився на війну як доброволець, оскільки не мав нічого після виходу на волю і не міг заробити гроші.

Гриценко був прийнятий до лав окупаційних військ і служитиме до кінця війни. Після її завершення його мають відпустити на волю остаточно.

Відомо, що Юрій Гриценко, колишній поліцейський, звільнений із органів за п'янку, у 1993 році скоїв перше вбивство, забивши жертву сковородою. Відсидівши 9 років, він вийшов на волю, але протягом року здійснив серію нападів на жінок, використовуючи молоток. Його жертвами стали п'ять жінок, ще десятьох він поранив. Гриценко був затриманий завдяки водію автобуса, який почув крики жертви і тримав маніяка до приїзду поліції.

Гриценко стоїть на обліку у психдиспансері з діагнозом "шизофренія".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни кинули на фронт роти "Шторм Z"Росіяни на фронті почали використовувати штурмові роти "Шторм Z", що складаються із злочинців, які не встигли потрапити за ґрати. Про це повідомив представник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий. Він розповів, що для заповнення втрат у російських військах Міноборони збирає рекрутів, використовуючи всі доступні джерела.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини