Головна Новини Світ Росія Чим Валерій Меладзе не догодив Кремлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим Валерій Меладзе не догодив Кремлю

ЗМІ пишуть, що Росії днями визнають "іноагентом" Валерія Меладзе

21 березня 2023, 23:40
Поділіться публікацією:

Російського співака Валерія Меладзе хочуть визнати "іноагентом" через те, що нещодавно він сказав "Героям слава" на корпоративі в Дубаї. Як повідомляє Telegram-канал SHOT, заяву на ім’я генпрокурора з проханням внести співака в список іноагентів подав Глава Федерального проєкту з безпеки і боротьби з корупцією Віталій Бородін, пишуть "Коментарі".

Чим Валерій Меладзе не догодив Кремлю

У Росії днями визнають "іноагентом" Валерія Меладзе

З-поміж іншого йдеться й про те, що раніше внесення Валерія Меладзе в список "іноагентів" вже обговорювалося в Мін’юсті РФ, проте тоді рішення не було ухвалено.

"Тепер же Меладзе все ж повинен потрапити в той самий список, бо його кандидатура в Мін’юсті не раз обговорювалася", — повідомляють ЗМІ.

Російські ЗМІ масово написали про те, що російський співак Валерій Меладзе, який підтримав Україну у жорстокій війні, яку розв'язала проти неї Росія, фінансує Збройні Сили України.

"Всі заяви, які робить Валера, — це його вибір. Я до нього з великою повагою ставлюся і більше вам скажу: і я, і представники "Російської медіагрупи", і навіть дуже високопоставлені люди майже вже розв'язали питання Меладзе. Тільки ось він останнім своїм ось цим розчерком все перекреслив. Це означає І ставлення до нас таке? Ми ж його любимо. Ми ж за нього ходимо. Ми ж за нього просили... Це не позиція, це дурість. У цих умовах повинна бути одна позиція, іншої позиції не може бути", — відреагував і собі на ситуацію вагнерівець Євген Пригожин.

Як писали "Коментарі", у Держдумі РФ висунули нову абсурдну ідею. Так російський депутат Андрій Гурульов запропонував присвоїти Лесі Українці статус іноагента та  знести всі її пам'ятники у країні.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що відома російська співачка Алла Пугачова відреагувала на визнання свого чоловіка, гумориста Максима Галкіна "іноагентом". Вона звернулася до влади з пропозицією і її зарахувати до лав "іноагентів". Окрім цього, вона вперше публічно засудила війну в Україні, назвавши "російську спецоперацію" ілюзорною ціллю, за яку гинуть люди.

Читайте також на сайті "Коментарі" - Голова Мін'юсту України оцінив прийнятність ідеї "статуса іноагента" в нашій країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини