Головна Новини Світ Росія Чим закінчилися замахи на Путіна: Буданов розкрив деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим закінчилися замахи на Путіна: Буданов розкрив деталі

Кирило Буданов підтвердив, що спроби вбити Путіна були, але поки що невдалі

13 липня 2024, 14:18 comments2274
Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Міноборони України справді має інформацію про замахи на російського диктатора Володимира Путіна. Спроби вбити главу Кремля були, але поки що невдалі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю NV заявив керівник ГУР Міноборони України Кирило Буданов.

Чим закінчилися замахи на Путіна: Буданов розкрив деталі

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Головний розвідники України розповів, що спроби вбити главу Кремля Володимира Путіна були, але, як усі бачать, вони поки що нічим позитивним не закінчилися.

На запитання, чи є Володимир Путін не такою вже компромісною фігурою для свого оточення і таким, що "влаштовує всіх третейським суддею", він сказав, що "це не про компроміс вже давно".

У цьому контексті, як приклад, головний український розвідник згадав розповіді своєї бабусі, яка ще застала смерть Йосипа Сталіна.

"Вона говорила, людям тоді здавалося, що весь їхній світ звалився, не було зрозуміло, як жити далі. Путін при владі понад 20 років, тому це буде дуже схоже почуття, а зараз у росіян існує страх втратити його, бо він гарант їхній життєвої стабільності", — додав Кирило Буданов.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Кирило Буданов заявив, що з огляду на бажання Кремля мобілізувати ще 300 тисяч росіян, не можна говорити, що загроза нового наступу росіян на північ України остаточно зникла.

"Якщо я почну відповідати на це питання (про атаку РФ з півночі, — ред), ми з вами ще спровокуємо паніку. Скажімо так: проблеми є, вони мають тенденцію до загострення", — сказав головний розвідники країни.

При цьому Кирило Буданов додав, що "катастрофи немає, але не бачити проблем не вдасться".

Читайте також на порталі "Коментарі" — багато прогнозів: Буданов поставив крапку в питанні знищення Кримського мосту в 2024 році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини