Головна Новини Світ Росія Чого боїться президент Росії Володимир Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого боїться президент Росії Володимир Путін

Путін має кілька страхів, але найголовніші з них це смерть та власна слабкість

22 листопада 2022, 13:25 comments1371
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Політичний діяч та військовий оглядач Марк Фейгін розповів, які найбільші страхи має Володимир Путін та чи розуміє події, які відбуваються у світі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Марка Фейгіна виданню Onet.

Чого боїться президент Росії Володимир Путін

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Фейгін вважає, що Путін насправді не усвідомлює подій, які відбуваються на війні, а просто довіряє своїм відчуттям.

"Він не розуміє деяких речей. Деякі він заперечує, а інші йому просто важко прийняти. Іноді він дійсно довіряє власній інтуїції, яка, на його думку, ніколи його не підводила", — зазначає Марк Фейгін.

Також, відомий блогер говорить про старість російського диктатора. Фейгін наголошує, що у Путіна є багато страхів, серед яких головні – смерть і слабкість.

"Не можна забувати, що Путін старіє. Простіше кажучи, він старий. Крім того, він сповнений нервів і страхів. Він боїться не тільки смерті, а й власної слабкості. Він жахається власного віку", — говорить Фейгін про найбільші страхи Путіна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, про те, як зникне Російська Федерація. Фейгін наводить приклад СРСР. Блогер вважає, що республіки РФ не захочуть на собі мати санкції, які наклали на Росію, а тому будуть намагатись стати більш незалежними, що в підсумки призведе до глобального розпаду Російської Федерації.

Також "Коментарі" писали про те, хто замінить Володимира Путіна по посту президента Росії. Ймовірно це буде прем'єр-міністр Російської Федерації. Такий варіант може бути прийнятний для Європейського Союзу, адже російський політик офіційно не говорить про агресивні дії РФ проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини