Головна Новини Світ Росія Чого бояться росіяни в 2023 році. Результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого бояться росіяни в 2023 році. Результати опитування

В опитувані були відсутні питання про війну в Україні, проте і без них можна зробити висновки про страхи росіян, як от теракти чи ріст цін на продукти.

21 грудня 2022, 14:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський аналітичний центр НАФІ провів опитування серед росіян та визначив, чого вони бояться найбільше у 2023 році. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Чого бояться росіяни в 2023 році. Результати опитування

Чого найбільше бояться росіяни. Фото з відкритих джерел

У запропонованому опитуванні росіянам не ставили ключових питань, які стосуються війни, мобілізації та загрозі глобального конфлікту. Ймовірно, через страх редакції перед місцевою владою. Проте і без того, видно, в якому дивному та ілюзорному світі живуть росіяни, які споживають тоталітарну кремлівську пропаганду.

За проведеним дослідженням НАФІ спільно зі страховою російською компанією виявили, що росіяни найбільше у 2023 році бояться збільшити видатки через інфляцію та ріст цін. Таких у Росії виявилось 29%. Також росіяни бояться втратити свої доходи – 27%.

27% обрали найбільшим страхом захворіти на якусь важку хворобу. Це не дивно, адже через погану медицину та санкції у РФ не так багато можливостей для якісного лікування.

Тільки на четвертому місці в опитуванні виявився страх за дітьми, з якими може щось статись. За це варіант в Росії проголосувало 25% опитаних. 20% росіян проголосували за страх перед новою хвилею COVID-19, а 18% боїться терактів.

11% росіян бояться втратити можливість виплатити кредити, а 9% мають страх втратити роботу.

Усього 3% росіян живуть з думкою про кінець світу у 2023 році, а 8% сказали, що взагалі нічого не бояться. До таких безстрашних в основному належать безробітні та ті, кому на все вистачає грошей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України одним рухом зруйнував операцію Путіна.

Також "Коментарі" писали про Путіна, який мстить своїм критикам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

oooo

21 грудня 2022, 15:51

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини