Головна Новини Світ Росія Чого нервує і спішить Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого нервує і спішить Путін

Щодень Україна стає все тіснішим партнером і союзником у сфері безпеки для об’єднаної Європи, для США, для Британії. Усе це й викликає нервування в Кремля

10 лютого 2023, 17:37 comments3317
Поділіться публікацією:

Поїздка Президента України Володимира Зеленського до Європи дуже успішна, і російський диктатор Володимир Путін через це переживає. Про це заявив в Телеефірі політолог-міжнародник, директор Центру громадських досліджень “Український меридіан” Дмитро Левусь, пишуть "Коментарі".

Чого нервує і спішить Путін

Європейські домовленості Зеленського злять Путіна

На думку експерта особливо знаковими стали виступи Зеленського у парламенті Великої Британії та Європарламенті.

“Путін однозначно переживає. Поїздка справді дуже успішна. Виступ у парламенті англійською мовою, який був дуже вдалим, там помітний гарний контакт із парламентом Британії”, — каже Левусь.

За словами політолога, результати візиту до Європи — це наслідки тієї роботи, яка вибудовувалась ще до повномасштабного російського вторгнення, це інституційна підтримка, що свідчить про велику роботу України. Путіна особливо нервує факт передачі авіації Україні — це вже питання кількох місяців, вважає він. Левусь запевнив, що допомога партнерів для України є колосальною, адже вона здійснюється за різними векторами.

“Конкретно цей візит викликає скрегіт зубів у керівництва Російської Федерації. І природно, що вони розуміють, до чого йде і що підтримка України справді на системній основі. Тобто Україна у сфері безпеки є партнером і союзником для об’єднаної Європи, для США, для Британії. Тому я думаю, що лякатися того, що буде у зв’язку з цим, якась ескалація з боку Росії не варто. Що ще може зробити Росія? Вони тільки не застосовували зброю масової поразки”, — зазначив політолог.

Як писали "Коментарі" раніше, в України є шанс отримати бойові кораблі від партнерів Міністр оборони України Олексій Резніков зробив натяк на плани держави отримати від союзників бойові кораблі, опублікувавши недвозначний пост у соцмережах.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 лютого 2023, 17:59

Історія знає багато прикладів так званого успіху США: Корея Куба В'єтнам Афганістан Сірія Лівія Венесуела Курили Кенигзберг та і пів Європи. Сьогоднішній переляк НАТО від прольоту ракет Румунії. Тому Путіну зовсім немає з чого хвилюватись. Це еротичні фантазії пропаганди Зе. Той, хто ставить ставку на брехливе, корумповане Зло, яке вперто не бажає стати на шлях виправлення - програє і Путін це розуміє. В будь-якому випадку Темна сторона виграє.


Новини